سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نقش زنجبيل در پيشگيري از بدخيم شدن سلول هاي سرطاني

مصرف زنجبيل در رژيم غذايي توصيه مي شود؛ چرا که از بدخيم شدن سلول هاي سرطاني پيشگيري مي کند.

دکترميترا زراتي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبيل حاوي ترکيباتي از فيتو کميکال و داراي خاصيت آنتي اکسيداني است که از سرطاني و بدخيم شدن سلولها جلوگيري مي کند.

وي افزود: همچنين ترکيبات فيتوکميکال روي فلورها و ميکروب هاي موجود در دستگاه گوارش اثر و از رشد آنها جلوگيري مي کند. 

زراتي تصريح کرد: همچنين زنجبيل براي پيشگيري از تهوع اهميت زيادي دارد به ويژه افرادي که بيماري حرکت دارند و در قطار، هواپيما و ماشين دچارتهوع مي شوند قبل از حرکت حتما از زنجبيل استفاده کنند.

وي خاطرنشان کرد: زنجبيل ماده ضد التهاب است در افرادي که مبتلا به التهاب مفاصل هستند مصرف زنجبيل همراه با مصرف زيتون در رژيم غذايي روزانه در کاهش التهاب مفاصل موثر بوده و از شدت درد مي کاهد./ح

برچسب ها: زنجبیل ، سرطان ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.