سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرطان معده از كجا مي‌آيد؟

آلوده شدن دستگاه گوارش توسط ميكروب‌ها به مرور زمان مي‌تواند ايجاد بيماري‌هايي نظير سرطان كند در صورتي كه به سادگي مي‌توان اين آلودگي‌ها را از بين برد و از بيماري‌هاي جدي پيشگيري كرد.

دكتر شهبازي، فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در اين باره گفت: آلودگي‌هايي كه در دستگاه گوارش منجر به بيماري مي‌شود مي‌تواند حتي از طريق ظروف آلوده كه به طور مشترك مورد استفاده قرار مي‌گيرد قابل سرايت باشد. البته آلودگي خود مواد غذايي مهم‌ترين نقش را در ايجاد بيماري‌ها داشته باشد.

وي در مورد خطر آلودگي‌ها براي سلامت افراد گفت: ميكروب‌هاي وارد شده در دستگاه گوارش در صورت ريشه‌كن نشدن در درازمدت مي‌تواند خطرساز باشند، آلودگي‌ها به سادگي و صرفا از طريق رعايت بهداشت قابل پيشگيري هستند.

دكتر شهبازي در ارتباط با علائم هشداردهنده آلودگي دستگاه گوارش گفت: آلودگي همراه با علائمي مانند درد در قسمت ناحيه زير جناق يا تهوع و يا حتي صرفا احساس ناراحتي در ناحيه بالاي شكم باشد كه در صورت بروز چنين ناراحتي‌هايي بايد در صدد ريشه‌كن كردن اين آلودگي‌ها بود چون اين بيماري‌ها در صورت درمان در زمان مناسب مي‌تواند بطور كلي از بين برود.

وي افزود: در صد خطر ابتلا به سرطان معده در بيماراني كه ميكروب وارد بدن آن‌ها شد بيشتر است ولي نمي‌توان گفت معده هركس آلوده به ميكروب شد سرطان مي‌گيرد.

جهت دفع آلودگي‌ها و جلوگيري از ايجاد سرطان به سادگي از طريق دفع آلودگي به وسيله مواد غذايي تازه صورت مي‌گيرد و علت آن وجود فيبرهايي است كه باعث بيشتر شدن دفعات تخليه روده مي‌شود و به اين صورت مواد مضر از روده خارج مي‌شود. علاوه بر آن فوايد آنتي اكسيدان‌ها است كه موجب پيشگيري از سرطان است./ح

برچسب ها: سرطان ، معده ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.