سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدير دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت:

سبزيجاتي كه بعد از پخته شدن هم سمي هستند

پختن، نيترات موجود در سبزيجات غده اي مثل هويج، چغندر و ترب و ديگر سبزيجات را از بين نمي برد.

دكتر زهرا عبداللهي، مدير دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ در حال حاضر استفاده از آفات و سموم شيميايي در برخي از محصولات كشاورزي افزايش پيدا كرده است كه عمده اين تركيبات مواد نيترات دار است كه تحقيقات گوناگون سرطان زايي اين مواد را اثبات كرده اند.

وي با بيان اين كه وجود اين تركيبات در سبزيجات ريشه اي زيادتر از ديگر سبزيجات است، افزود: سبزيجاتي مثل سيب زميني، هويج، چغندر و ترب به دليل اين كه در درون خاك رشد مي كنند در معرض تماس زياد و با تركيبات نيترات دار هستند، احتمال آلودگي آن ها بيشتر است.

عبدالهي با تأكيد بر اين كه پختن ميزان نيترات اين سبزيجات را از بين نمي برد ادامه داد: در حال حاضر وزارت جهاد كشاورزي برنامه جامع براي كنترل استفاده از آفات را در دستور كارهاي خود قرار داده تا ميزان استفاده از آفات و سموم به حداقل برسد و محصولات كشاورزي سالم در اختيار مردم قرار گيرد./ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.