سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتي ابتكارات آشپزي بلاي جانتان مي‌شوند

پزشكان به افرادي كه آشپزهاي خوبي هستند توصيه مي‌كنند تا در كنار درست كردن غذاهاي خوشمزه و جذاب رژيم غذايي خود را فراموش نكنند و همينطور سعي كنند تا غذاهاي سالم درست كنند و مواد غذايي ناسالم درست نكنند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛ يكي از جذاب‌ترين كارها در حين آشپزي تركيب خوراكي‌هاي جديد و افزودن مواد مختلف و درست كردن تركيباتي تازه از غذاها است.

گفتني است: يكي از تركيبات شكلات سرخ شده‌اي كره است كه جزء غذاهاي مورد علاقه‌ي مردم كشور اسكاتلند است و دانشمندان درباره‌ي خوردن آن به افراد هشدار مي‌دهند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند: اين غذا كه از سال 1990 در كشور اسكاتلند بسيار مشهور شده است مي‌تواند يك عادت غذايي ناسالم براي افراد باشد.

پزشكان خوردن خود شكلات به ميزان كم را براي بدن مفيد مي‌دانند زيرا باعث جلوگيري از به وجود آمدن سكته‌هاي مغزي، لخته‌هاي خوني،‌ استرس و افسردگي و همينطور حفظ زيبايي پوست مي‌شود اما هنگامي كه با مواد ديگر مانند كره، خامه، انواع شكلات و شكر و تركيباتي از اين قبيل مخلوط شود اثر محافظتي خود را از دست مي‌دهد و تبديل به يك ماده‌ي غذايي خطرناك براي بدن مي‌شود.

پزشكان توصيه مي‌كنند: تا افراد از خود شكلات به تنهايي و براي حفظ سلامت بدن استفاده كنند./ع2

برچسب ها: آشپزی ، غذا ، شکلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.