سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتي مواد غذايي به تناسب اندام افراد كمك مي‌كنند

بيشتر مواد غذايي به نسبت ارزش غذايي متفاوتي كه دارند مي‌توانند در صورت استفاده به اندازه و انجام فعاليت بدني مكرر در تناسب اندام افراد مفيد باشند.

ميترا زربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: بيشتر موادي كه داراي رنگ‌هايي مانند: قرمز، نارنجي و بنفش در گروه سبزيجات هستند داراي انرژي غذايي بسياري هستند كشمش نيز به دليل خاصيت آنتي‌اكسيداني كه دارد از ارزش غذايي بالايي بهره‌مند هستند.

وي افزود: همه مواد مي‌توانند با توجه به نوع ساختارشان به افراد كمك كنند، كشمش‌ها نيز جزء موادي خوراكي هستند كه با توجه به قند طبيعي و خاصيت آنتي‌اكسيداني كه دارند مي‌تواند در تناسب اندام مؤثر باشد.

زربافي افزود: كشمش به دليل داشتن مواد قندي طبيعي مي‌تواند در بدن انرژي زا باشد و در مقدار استاندارد قند خون اثر مثبتي داشته باشد.

وي همچنين خاطر نشان كرد: خاصيت چاق و يا لاغركنندگي مواد غذايي تنها نمي‌تواند به مصرف مواد غذايي اكتفا كرد بلكه رعايت مقدار اين مواد انجام فعاليت‌هاي ورزشي و ايجاد تعادل و تناسب ميان مواد غذايي و فعاليت‌هاي بدني مي‌تواند به افراد در داشتن تناسب اندام كمك كرد./ع2

برچسب ها: غذا ، اندام ، انرژی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.