خوردن جگر با اينكه آهن بالايي دارد در دوران بارداري براي خانم هاي باردار توصيه نمي شود.

ميترا زراتي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغذيه در دوران بارداري بسيار اهميت دارد و يكي از مواد غذايي كه زنان باردار بايد به آن توجه كنند مصرف جگر است.

وي ادامه داد: اعتقاد بر اين است چون جگر آهن بالايي دارد براي خانم هاي باردار مفيد است در صورتيكه جگر يا همان كبد محل سميت زدايي داروها و هورمون ها است كه مواد سمي در جگر باقي مي ماند كه در نتيجه براي جنين خطر زا است.

زراتي اظهار داشت: جگر حاوي ويتامين A است كه باعث ايجاد نقص جنسيتي مي شود لذا استفاده ا ز مكمل ها و مواد حاوي ويتامين A كه به خصوص در جگر زياد است توصيه نمي شود.

وي خاطر نشان كرد: به مادران باردار توصيه مي شود از سبزي هاي پيش ساز ويتامين A   مثل هويج، فلفل دلمه اي، سبزيحات استفاده مي شود البته استفاده از آب هويج نبايد روزانه باشد و در طول هفته يك يا دو بار باشد./ع2

برچسب ها: جگر ، باردار ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار