سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روزه داران از مصرف غذاهاي حاوي ادويه بپرهيزند

مصرف غذاهاي حاوي ادويه از جمله فلفل، نمك، كاري و رب فراوان در وعده سحري موجب افزايش عطش روزه داران درطول روز مي‌شود.

حسين عزيزي متخصص تغذيه و عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران در مورد تغذيه مناسب براي روزه دارن گفت: افراد روزه دار بايد براي شروع غذا خوردن در وعده افطار از شير يا چاي گرم استفاده كرده و به هيچ وجه از مايعات سرد استفاده نكنند چرا كه اين اقدام مي تواند آسيب زيادي را به دستگاه گوارش وارد آورد.

وي در ادامه با بيان اينكه وعده افطار بايد همچون صبحانه كامل باشد افزود: افراد بايد دروعده افطاري به صورت آرام آرام از غذاهاي مقوي استفاده كنند و مصرف سبزيجات و ميوه را به يك ساعت بعد از افطار موكول نمايند.

عزيزي با بيان اينكه مصرف سبزيجات و ميوه در وعده سحري به كاهش عطش در طول روز كمك مي كند تصريح كرد: افراد روزه دار بايد از مصرف غذاهاي حاوي ادويه فراوان از جمله: فلفل نمك كاري و رب فراوان خود داري كنند چرا كه مصرف اين غذاها موجب افزايش عطش در طول روز خواهد شد./ع2

برچسب ها: ادویه ، فلفل ، میوه ، افطار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.