سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاسجردی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

جريانات سياسي در تشکیل احزاب فراگير به دنبال سهم‌خواهي نباشند

عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: سهم‌خواهی افراد از احزاب از جمله نکات منفی است که باید مدنظر جریانات سیاسی قرار گیرد تا در صورت شکل‌گیری احزاب فراگیر، شاهد چنین مسئله‌ای نباشیم بلکه بايد به دنبال افزایش قابلیت احزاب در برنامه‌های حاکمیتی برای دوره چهار ساله آينده باشیم.

"‌حسن لاسجردی" در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، درباره تشکیل احزاب فراگیر از سوی جریان‌های سیاسی در کشور اظهار داشت: در شرایط کنونی فضای روانی برای شکل‌گیری احزاب در میان مردم و جامعه فراهم نیست اما جریان‌های سیاسی آمادگی لازم را برای تشکیل احزاب ضابطه‌مند و قانونمند در کشور دارند.  
 
وی با بيان اينکه جامعه در هر زمان و شرایط رفتار حزبی دارد، گفت: جامعه ما در کنار رفتار حزبي، فاقد تشکل‌های حزبی است لذا این تناقضات در تصمیم‌گیری‌ها براي اتخاذ تصمیمات منطقي و قانونی تاثیرگذار بوده و متاسفانه باعث افزایش هزینه‌های کلان در امر حکومتداری شده است.  
 
عضو حزب موتلفه اسلامی به فعالیت برخی از گروه‌های باسابقه در تشکیل احزاب فراگیر اشاره و تصريح کرد: قدرت پاسخگویی، گردش صحیح قدرت، اثبات وجود و حضور احزاب بزرگ در جامعه از جمله نتایج قابل قبول تشکيل حزب فراگیر است و در کنار اين مزايا، جامعه از سردرگمی عدم وجود حزب در کشور خارج می‌شود.  
 
لاسجردی ادامه داد: در صورت تشکیل احزاب فراگیر باید شاهد رقابت‌های حزبی باشیم که در این صورت منافع آن بسیار بیشتر از معایبش خواهد بود.  
 
وی با بيان اينکه جامعه جهاني تعريف مشخصي از احزاب دارد، افزود: اگر بخواهیم کارکردهای حزبی را در جامعه خود مشخص کنیم، باز هم نمی‌توانیم از تعریف مصرح احزاب جهانی دور بمانیم به همین خاطر احزاب باید در تنظیم و تدوین مرامنامه خود به ملاحظات داخلی و بین‌المللی و همچنین اصل نظام توجه داشته باشند تا در ادامه راه به مشکل برنخورند.  
 
عضو حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: سهم‌خواهی افراد از احزاب از جمله نکات منفی است که باید مدنظر جریانات سیاسی قرار گیرد تا در صورت شکل‌گیری احزاب فراگیر شاهد چنین مسئله‌ای نباشیم بلکه بايد به دنبال افزایش قابلیت احزاب در برنامه‌های حاکمیتی برای دوره چهار ساله باشیم.  
 
لاسجردی با بيان اينکه به تشکيل احزاب فراگير در آينده نزديک خوشبين نيستم، خاطرنشان کرد: آموزش حزبی در ارکان مختلف جامعه و اقناع افکار عمومی از جمله مسائلی است که باید حتما مورد توجه قرار گیرد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد تشکیل احزاب کارآمد در جامعه باشیم که خود این مسئله منوط به تقويت اراده‌ها است، زمان در این میان مسئله‌ بسیار مهمی نخواهد بود چرا که ما باید بيش از اين بتوانیم بسترهای لازم را برای تشکیل احزاب در جامعه فراهم کنیم. 

انتهای پیام/ 
برچسب ها: حزب ، فراگیر ، سهم ، تشکیلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.