سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا این روزها باید سماق و تمبر هندی بخوریم؟

افراد زیادی از مردم در فصل تابستان از گرمازدگی گله و شکایت می کنند و به دنبال راهی هستند تا کمتر دچار تعریق شوند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ سماق و تمبر هندی جزو ادویه ها و مواد غذایی هستند که این روزها به وفور باید در تمام غذاهایتان باشد و هر غذایی که مصرف می کنید ادویه اصلی برای پخت و پز غذایتان تمبر هندی یا سماق باشد.

بررسی ها نشان می دهند، سماق و تمبر هندی دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند و می توانند به فرد کنند تا در فصل تابستان کمتر احساس گرما کند و تعریق متعادلی داشته باشد و آب و املاح زیادی از بدنش دفع نشود.

گفتنی است، سماق و تمبر هندی دارای خاصیت های فراوانی هستند و از هرگونه اسهال و استفراغ در فصل تابستان جلوگیری می کند.

همچنین اگر در فصل تابستان عرق سوز شدید با کمپرس سماق می توانید مکان های عرق سوز و ضرب دیده را درمان کنید و برای رفع تهوع سماق را با آب سرد مخلوط کنید و میل کنید و همچنین چای سماق و تمبر هندی می توانند آب را در بدن به گردش در بیاورند و طراوت و شادابی شما را در این فصل حفظ کند.

برچسب ها: سماق ، تمبرهندی ، عرق ، تابستان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.