سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

5 درصدی دیابتی ها، به نان حساسیت دارند

بیماری سلیاک با حساسیت به نان در افراد ایجاد می شود که این بیماری ممکن است با بیماری های دیابت، خود ایمنی، سندرم داون همراهی کنند.

حسین علی مددی، متخصص گوارش و تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که به نان و مواد غذایی حاوی گلوتن حساسیت دارند، بیماری سلیاک دارند. 

وی گفت: بیماری سلياک، گاهی اوقات ژنتیکی است و امکان بروز این حساسیت از شش ماهگی به بعد است.  

وی خاطرنشان کرد: ممکن است بروز این بیماری با بیماری های دیگری همراهی کند. 

علی مددی افزود: حدود 5 درصد دیابتی ها به سلیاک مبتلا هستند و افراد مبتلا به سندرم داون و بیماران مبتلا به خود ایمنی، کم کاری تیروئید هم ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.  

وی عنوان کرد: از راه های درمان این بیماری حذف آرد گندم و جو در مصرف مواد غذایی روزانه است. 
مواد غذایی جایگزین آن فقط موادی بدون گلوتن است. 

وی در پایان افزود: گلوتن مخفی در انواع ماست ها سس ها، آدامس و برخی قرص ها هم مشکلات سلیاکی ها را بیشتر می کند.  /ح
برچسب ها: نان ، دیابت ، سلیاک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.