5 درصدی دیابتی ها، به نان حساسیت دارند
حسین علی مددی، متخصص گوارش و تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که به نان و مواد غذایی حاوی گلوتن حساسیت دارند، بیماری سلیاک دارند. 

وی گفت: بیماری سلياک، گاهی اوقات ژنتیکی است و امکان بروز این حساسیت از شش ماهگی به بعد است.  

وی خاطرنشان کرد: ممکن است بروز این بیماری با بیماری های دیگری همراهی کند. 

علی مددی افزود: حدود 5 درصد دیابتی ها به سلیاک مبتلا هستند و افراد مبتلا به سندرم داون و بیماران مبتلا به خود ایمنی، کم کاری تیروئید هم ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.  

وی عنوان کرد: از راه های درمان این بیماری حذف آرد گندم و جو در مصرف مواد غذایی روزانه است. 
مواد غذایی جایگزین آن فقط موادی بدون گلوتن است. 

وی در پایان افزود: گلوتن مخفی در انواع ماست ها سس ها، آدامس و برخی قرص ها هم مشکلات سلیاکی ها را بیشتر می کند.  /ح