سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میوه‌های خشک، حلقه گم شده صادرات ایرانی

افزایش ظرفیت ایران در تولید میوه‌های خشک نیازمند حضور بخش خصوصی در صادرات محصولات کشاورزی می‌شود.

داوودیار محمدی کارشناس کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اهمیت صادرات محصولات کشاورزی به صورت خشک گفت: ایران بعد از ترکیه دومین تولیدکننده و صادرکننده میوه‌های خشک در جهان است.

وی گفت: از بین تمام اقلام صادراتی کشمش ایرانی بیشتری میزان را دارد و بعد از آن برگه زردآلود از اهمیت خاصی برخوردار است.

این کارشناس با توجه به اهمیت صادرات میوه‌های خشک برای برخی کشورها گفت: نیاز برخی کشورها به میوه‌های خشک دلیل شرایط اقلیمی آنهاست که مانع تولید میوه در کشورشان می‌شود.

یارمحمد تاکید کرد: ظرفیتهای ایران برای تولید میوه‌های خشک بالاست اما به دلیل کیفیت و سلامت این محصولات باید اقدامات لازم برای تولید این محصولات صورت گیرد.

وی با اشاره به نیاز این تولید به کشاورزی مکانیزه گفت: تولید میوه‌های خشک در ایران بیش از نیاز دخل به قصد صادرات است و به همین منظور با کشاورزی مکانیزه می توان هم ظرفیت تولید را بالا برد و هم کیفیت محصولات را ارتقا داد.

یارمحمد خاطر نشان کرد: دولت به تنهایی از عهده صادرات این محصولات بر نمی‌آید بلکه حضور بخش خصوصی در تولید و بسته بندی این محصولات در کشور می‌تواند سبب پیروزی ایران از دیگر رقبا در بازار شود.

انتهاي پيام/

برچسب ها: میوه ، صادرات ، ایران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.