میوه‌های خشک، حلقه گم شده صادرات ایرانی
داوودیار محمدی کارشناس کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اهمیت صادرات محصولات کشاورزی به صورت خشک گفت: ایران بعد از ترکیه دومین تولیدکننده و صادرکننده میوه‌های خشک در جهان است.

وی گفت: از بین تمام اقلام صادراتی کشمش ایرانی بیشتری میزان را دارد و بعد از آن برگه زردآلود از اهمیت خاصی برخوردار است.

این کارشناس با توجه به اهمیت صادرات میوه‌های خشک برای برخی کشورها گفت: نیاز برخی کشورها به میوه‌های خشک دلیل شرایط اقلیمی آنهاست که مانع تولید میوه در کشورشان می‌شود.

یارمحمد تاکید کرد: ظرفیتهای ایران برای تولید میوه‌های خشک بالاست اما به دلیل کیفیت و سلامت این محصولات باید اقدامات لازم برای تولید این محصولات صورت گیرد.

وی با اشاره به نیاز این تولید به کشاورزی مکانیزه گفت: تولید میوه‌های خشک در ایران بیش از نیاز دخل به قصد صادرات است و به همین منظور با کشاورزی مکانیزه می توان هم ظرفیت تولید را بالا برد و هم کیفیت محصولات را ارتقا داد.

یارمحمد خاطر نشان کرد: دولت به تنهایی از عهده صادرات این محصولات بر نمی‌آید بلکه حضور بخش خصوصی در تولید و بسته بندی این محصولات در کشور می‌تواند سبب پیروزی ایران از دیگر رقبا در بازار شود.

انتهاي پيام/