به منظور جلوگيري از افزايش وزن در دوران بارداري غذاها را به شكل آب پز، بخارپز و كبابي مصرف كنيد.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا با اشاره به روند افزایش وزن در سه ماهه اول بارداری گفت: افزایش وزن بین 1 تا 2 و حداکثر تا 3 کیلوگرم در این دوره توصیه می شود و همچنین افزایش وزن در سه ماهه دوم و سوم حدود 350 تا 450 گرم در هفته است.
 
دکتر گیاهی در ادامه با اشاره به مهم ترین نکات در پرهیز غذایی در دوره بارداری گفت: در این دوره تغییرات هورمونی باعث ضعیف تر شدن عملکرد سیستم ایمنی بدن می شوند و این امر مبارزه با میکروب ها را که ممکن است از طریق غذا وارد شوند دشوارتر می کند، بنابراین محافظت در برابر مسمومیت غذایی در دوره بارداری بسیار مهم است.
 
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه می بایست مواد غذایی یخ زده در یخچال یا مایکروویو، یخ زدایی شوند افزود : در این دوره غذاهای دریایی نیمه خام و نیمه پخته را مصرف نکنند و همچنین از مصرف تخم مرغ و گوشت نیمه پخته و خوراکی ها و سس هایی که از تخم مرغ خام یا نیمه پخته استفاده می کنند پرهیز شود.
 
دکتر گیاهی همچنین با اشاره به توصیه های کاربردی جهت اصلاح الگوی غذایی در دوران بارداری گفت: خانم های باردار بهتر است از سرخ کردن غذاها خودداری کرده و در حد امکان آنها را به شکل آب پز، بخارپز و کبابی مصرف کنند.همچنین می بایست مصرف کیک های خامه ای و دسرهای چرب به یک یا دو بار در ماه و آن هم حجم کم محدود شود.
 
وی براي دریافت مواد قندی و نشاسته ای بدن نیز توصیه کرد: به جای مصرف قند و شکر به همراه چای از میوه خشک استفاده شود و مصرف دوغ و آب میوه های طبیعی به جای نوشابه های گازدار از دیگر الزامات است./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار