سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

6 سال زندگی بانوی المپیکی که خواست ایرانی باشد؛

گفت‌و‌گوی خواندنی با دختر بلاروسی که خواست ایرانی و مسلمان باشد

آشنايي ليلا رجبي با همسرش سرآغاز آشنايي او با دين اسلام بود و قرار شد مدتي را سپري كنند تا تصميم قطعي خود را براي ازدواج بگيرند.پيمان رجبي كه از قهرمانان دووميداني كشور است از سن 14 سالگي و پس از رشته ورزشي بسكتبال به اين رشته تشويق شد و عناوين قهرماني و موفقيت‌هاي متعددي را براي ایران كسب كرده است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، عاشق كه باشي دست به كارهايي مي‌زني كه حتي روزي تصورش را هم نمي‌كردي درست مثل«‌تاتسيانا ايليو شنكو» كه امروز نام ديگرش ليلا رجبي است.

حتي سال تولدش را هم به تاريخ شمسي مي‌گويد: او متولد سال 1362 بلاروس است عشق، او را به كشور ايران روانه كرد. در خانواده‌اي چهار نفري زندگي مي‌كرده است و يك برادر دارد و از آنجا كه در سن 14 سالگي براي ادامه تحصيل در مدرسه ورزش به پايتخت رفته بود دوري از خانواده را تمرين مي‌كرد و اكنون پس از گذشت 6 سال از زندگي اش در ايران با وجود دلتنگي براي ميهنش به ايران و ايراني‌ها وابسته شده و از اين انتخاب شادمان است.


تقويم خاطرات

رشته ورزشي پرتاب وزنه را از 14 سالگي آغاز كردم زيرا در دوران كودكي به ورزش خاصي فكر نمي‌كردم و استعدادم در اين ورزش توسط يكي از معلم‌هايم كشف شد. پس از يك تست فعاليتم در اين رشته ورزشي آغاز شد و از آنجا كه در كشورم به اين ورزش و دو وميداني اهميت زيادي داده مي‌شد در مسابقات متعددي شركت و موفقيت كسب مي‌كردم.

 اين بانوي بلاروسي كه اكنون مقيم ايران است، پس از بيان اين خاطرات ادامه داد: موفقيت‌هاي پياپي در اين رشته ورزشي ادامه داشت تا اينكه در يك اردوي ورزشي در بلاروس با همسرم (پيمان رجبي) آشنا شدم.

اصراري شيرين

آشنايي ليلا رجبي با همسرش سرآغاز آشنايي او با دين اسلام بود و قرار شد مدتي را سپري كنند تا تصميم قطعي خود را براي ازدواج بگيرند. پيمان رجبي كه از قهرمانان دووميداني كشور است از سن 14 سالگي و پس از رشته ورزشي بسكتبال به اين رشته تشويق شد و عناوين قهرماني و موفقيت‌هاي متعددي را براي كشورمان كسب كرده است.

در اين خصوص مي‌گويد: حضور در آن اردو زمينه‌ساز ازدواج موفق ما شد و نياز بودحالا كه تاتسيانا پذيرفته به ازدواج با من فكر كند او را با كشورم، آيين و رسوم‌اش آشنا كنم. به همين دليل و از آنجا كه از كودكي براي انجام هر كار قاطعي تمام سعي خود را به كار مي‌گرفتم تلاش مي‌كردم كه خواستگاري ام به نتيجه مثبت برسد و حالا كه 6 سال از آن روز زيبا مي‌گذرد بسيار خوشحال تر از قبل هستم.

شروعي نو

‌زماني كه تصميم گرفتم به خواستگاري پيمان پاسخ مثبت بدهم شروع به تحقيق در مورد ايران و آداب و سنن آن كردم، ضمن اين‌كه تا حدودي به زبان فارسي اشراف پيدا كرده بودم و از همه مهمتر در مورد دين اسلام كتاب‌هاي متعددي را خوانده بودم. قرار بود زندگي مشتركمان را در بوشهر آغاز كنيم. به همين دليل توسط يكي از روحانيون بوشهر به دين اسلام پيوستم و همنام همسرامام حسين (ع) شدم و پس از آن مراسم عروسي‌مان برگزار شد.

ليلا رجبي در حالي از مسلمان شدنش گفت كه ادامه داد: يك سال نخست زندگي‌مان را در بوشهر بوديم و همين باعث شد كه من عاشق غذاهاي جنوبي بشوم و روش پخت آن‌ها را از مادر شوهرم ياد بگيرم.قليه ماهي غذاي محبوب من است و حالا كه به تهران آمده‌ايم پيمان و مهمان‌هايمان نيز از دستپخت من زماني كه اين غذا را درست مي‌كنم تعريف مي‌كنند. البته از نظر من تمام غذاهاي ايراني خوشمزه هستند مثل زرشك پلو با مرغ، كوفته و...

خليج هميشه فارس

ليلا رجبي شهرهاي ايران را هم مانند غذاهاي آن دوست دارد و از ميان آن‌ها به اصفهان و شيراز به دليل بناهاي تاريخي‌شان علاقه خاصي دارد اما از آنجا كه زندگي دو نفره آن‌ها به ورزش گره خورده است، فرصت زيادي براي آشپزي كردن و مسافرت رفتن ندارند و بيشتر اين تفريحات را به زمان‌هاي استراحت بين فصل مسابقات اختصاص مي‌دهند. جالب اين است كه به رنگ آبي علاقه خاصي دارد و با تعصب هر چه تمام‌تر هم مي‌گويد: آبي دريا را نه بلكه آبي خليج فارس را خيلي دوست دارم و از نگاه كردن به آن آرامش مي‌گيرم.

پله‌هاي موفقيت

طي اين6 سال كه در ايران زندگي كرده‌ام براي تمرينات مربي نداشته‌ام و به تنهايي خود را براي مسابقات آماده كرده‌ام، با اين حال در تمام سال‌ها ركورددار پرتاب وزنه بوده و در مسابقات بعدي موفق به جابه جايي ركوردهايي كه از آن خودم بود شدم. با ورودش به ايران در زمستان سال 1386 و با شركت در مسابقات داخل سالن موفق به كسب مقام نخست و جابه جايي ركورد شد.

 پس از آن به تيم ملي دعوت و نخستين مسابقات برون مرزي را در سال 1388 و در كشور چين تجربه كرد كه با كسب دو مدال برنز به كشور بازگشت. بعد از آن موفقيت، در همان سال بازي‌هاي داخل سالن ويتنام را پيش رو داشت كه با دريافت مدال طلا و عنوان نخست باز هم موفق به جابه جايي ركورد خودش شد و سپس در زمستان همان سال در مسابقات قهرماني آسيا كه باز هم داخل سالن بود مدال طلا را از آن خود كرد و كسب مدال برنزش در مسابقات گوانگ ژو نيز مربوط به همان سال بود.

 باز هم در سال 1389 در مسابقات قهرماني غرب آسيا در سوريه شركت كرد و به مدال طلا دست پيدا كرد تا اينكه در سال 2011به همراه همسرش در مسابقات قهرماني آسيا در ژاپن شركت كرده و هر دو به مدال برنز دست يافتند. دوباره در همان سال به مسابقات قهرماني آسيا و داخل سالن در چين راه يافت كه ضمن كسب مدال نقره، سهميه بازي‌هاي المپيك را نيز دريافت كرد. عناوين قهرماني او يكي پس از ديگري رقم خورد تا اينكه در سال 1392 در مسابقات باشگاهي ليگ مرحله اول ضمن جابه جايي ركورد خودش ورودی مسابقات جهانی را از آن خود كرد.

زيبايي‌ها و زشتي‌ها

ليلا رجبي بلاروسي الاصل، ايرانيان را مردمي ‌بسيار صميمي‌معرفي مي‌كند كه خاطرات زيبا و به ياد ماندني را در ذهن او رقم زده‌اند. هر بار كه براي فردي در نقطه‌اي از كشور اتفاق ناگواري مي‌افتد و هر ايراني به نوبه خود از هر نقطه كشور به كمك مي‌شتابد، اين خصلت خوب ايرانيان برايش پررنگ‌تر مي‌شود و از اين‌كه اين كشور مسلمان را براي زندگي انتخاب كرده است خوشحال مي‌شود اما با همان لهجه شيرينش مي‌گويد: در كنار تمام خوبي‌هاي مردم ايران اين بدقولي كردنشان در برخي موارد است كه مرا ناراحت مي‌كند وگرنه تمام ايران و ايرانيان را صميمانه دوست دارم.

انتخابي درست

اين زوج تمام لحظات زندگي‌شان را شيرين مي‌دانند و كسب عناوين قهرماني و برافراشتن پرچم سه رنگ ايران برايشان بسيار با ارزش است. پيمان رجبي هم از اين انتخاب بسيار خرسند است و هر بار كه زرشك پلو با مرغ و غذاهاي جنوبي كه دستپخت همسرش است را مي‌خورد به خودش مي‌بالد كه همسر بلاروسي او در كنار سوپ‌هاي وطني اش غذاهاي ايراني را هم به اين خوشمزگي درست مي‌كند و تا اين حد به ايران و ايراني عشق مي‌ورزد./ایران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ایرانی
۰۲:۴۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۲
لیلا خانم تشرف به دین اسلام رو بهت تبریک میگم فقط از مدال نیاوردنت درالمپیک متاثر شدم.