به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فريزر كردن باعث مي شود كه مواد غذايي با از دست دادن وزن اوليه، طعم، رنگ، بو و فرم خواص طبيعي خود را از دست بدهند و از مقدار ويتامين و کيفيت و ارزش غذايي آن ها كاسته گردد.
مواد غذايي كه در داخل كيسه فريزر گذاشته مي شوند باعث بروز هپاتيت و حتي ويروس هايي مختلفي مي شود كه اين ويروس ها با پخت و پر به درون غذا نفوذ مي كنند و باعث به وجود آمدن بيماري هاي مختلفي مي شوند.
پزشكان توصيه مي كنند حداكثر مهلت نگه داري مواد غذايي در فريزر 1 هفته است و بيش از آن مواد غذايي هيچ ارزشي ندارند و باعث هپاتيت مي شوند.