هپاتيت هايي از جنس يخ در يخچال فريزر

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فريزر كردن باعث مي شود كه مواد غذايي با از دست دادن وزن اوليه، طعم، رنگ، بو و فرم خواص طبيعي خود را از دست بدهند و از مقدار  ويتامين و کيفيت و ارزش غذايي آن ها كاسته گردد.

مواد غذايي كه در داخل كيسه فريزر گذاشته مي شوند باعث بروز هپاتيت و حتي ويروس هايي مختلفي مي شود كه اين ويروس ها با پخت و پر به درون غذا نفوذ مي كنند و باعث به وجود آمدن بيماري هاي مختلفي مي شوند.

پزشكان توصيه مي كنند حداكثر مهلت نگه داري مواد غذايي در فريزر 1 هفته است و بيش از آن مواد غذايي هيچ ارزشي ندارند و باعث هپاتيت مي شوند.