سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شخصیت سازی با مصرف ماهی

پژوهشگران در امریکا دریافتند که اسیدهای چرب امگا 3که در ماهی های چرب مانند ماهی زاد فراوانند بر نواحی از مغز که با عواطف ارتباط دارند تأثیر می گذارد .

به گزارش خبرنگار علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران قبلاً مشاهده کرده بودند که افراد دارای میزان های خونی پایین تر امگا3بیشتر مستعد هستند که دیدگاهی منفی به زندگی داشته باشند و بیشتر به طور تکانه ای رفتار کنند در حالیکه افراد دارای میزان های بالاتر امگا 3در خون معمولاً توافق پذیر هستند و با احتمال کمتری خلق تند از خود نشان دهند.

با استفاده از  MRIماده خاکستری را در نواحی از مغز که با خلق و خو مرتبط است اندازه گیری شد و میزان مصرف بالاتر امگا3 با حجم بالاتر ماده خاکستری در نواحی از مغز ارتباط داشت که مسئول خلق و خو و تنظیم عواطف است.

اگر چه بررسی ها نشان دادند که امگا 3 ممکن است در بهبود ساختاری در نواحی از مغز که مربوط به عواطف است نقش داشته باشد./ع2
برچسب ها: ماهی ، امگا ، پژوهشگر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.