به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی، عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان شب گذشته (11 رادیبهشت 1392) در تجمع بزرگ مردم تبریز در
مسجد کریمخان این شهر با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) اظهار داشت: خوشحال و
سرافرازیم که رهبر، مقتدا و الهام بخش ما حضرت فاطمه زهرا(س) است. حضرت فاطمه زهرا(س)
مراد و معلم ما مردان است. اگر بخواهیم بندگی، زهد، وفاداری، ولایت مداری و... را از
کسی یاد بگیریم یک نمونه برجسته فاطمه زهرا(س) است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: خدا را از این همه نعمت شاکریم. واقعاً اگر ما علی(ع) نداشتیم، زهرا(س) نداشتیم، امام حسین(ع) نداشتیم، حضرت ولیعصر(عج) نداشتیم آیا زندگی ما روح و محتوا و اصالت داشت؟! اگر اینها نبودند زندگی بیروحی داشتیم. آنچه زندگی ما را روح بخشید منزل حضرت زهرا(س) است که به اندازه همه آفرینش ارزش دارد. این خانه به مسلمانان این پیام را میدهد که میتوانید ارزش جهان را در یک خانه ساده خلق کنید. اگر معلمی مانند حضرت زهرا(س) نباشد من و شما هدایت نمیشویم. اگر امام حسین(ع) نباشد من و شما دلبسته این دنیا میشویم و از دنیا گذشتن برای ما سخت میشود.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی ادامه داد: حضور امروز شما ملت در آخرت اجر ثبت شده دارد. ملت ما به اهل بیت(ع) منتسب است. امروز شیعیان در دنیا به جرم پیروی از اهل بیت(ع) ترور میشوند. در سوریه حتی علیه کسانی که مانند ما شیعه نیستند جهاد علیه شیعه میدهند. امروز ملت ایران به عنوان پیروان اهل بیت(ع) در دنیا شناخته شده است. امروز همه باید تلاش کنیم زندگی خود را از شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم بیرون بیاوریم. امروز ملت ایران از گرانیها، بیکاریها و... رنج میکشد. باید برای این درد چاره اندیشید. زمانی ممکن است منابع ما کم باشد ولی امروز هم از نظر منابع و نیروی انسانی در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر صادقانه بگوییم بخشی از شرایط سخت اقتصادی امروز کشور توطئه دشمن است. دشمن از هر طرف به ما فشار آورده است. اما واقع امر این است که خود ما نتوانستیم خوب برنامهریزی کنیم. باید منابع را خوب و درست توزیع میکردیم. امروز 80 هزار بنگاه صنعتی و کارخانه داریم که متأسفانه نصف آن راکد است. از طرف دیگر بیکاری، گرانی و کاهش تولید به آن دامن زده است. امروز رکود تولید به خاطر بیتدبیریها است. چرا که مقام معظم رهبری از هر فرصتی استفاده کرده و اعلام کردند مسئولین به فکر اقتصاد و تولید باشند. اما متأسفانه مسئولان پیش بینی امروز را نکردند و تلاش نکردند منابع مالی را در راستای تولید سرمایهگذاری کنند.
وی با بیان اینکه برای خراب کردن جامعه هم کفر و هم فقر تأثیر دارد، گفت: جامعهای که در آن فقر وارد شود ایمان آن جامعه از بین میرود. امروز که به هر کس که دچار بیراهه شده مراجعه میکنیم میگوید اول به فکر شغل و درآمدم باشید من خودم به راه راست میروم. بیتوجهی به اقتصاد موجب ناامنی میشود. نا امنی نیز بنیه جامعه را از بین میبرد.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی عنوان کرد: امروز درد جامعه ما معیشت است.
مقام معظم رهبری نیز فرمود درد گرانی، تورم، بیکاری، مشکلات امروز اقتصاد فقط تولید
است. اگر به تولید رسیدیم مشکلات کشور حل میشود. اگر تولید را حل نکردیم هیچ کدام
از مشکلات حل نمیشود. تولید نیز به بستر نیاز دارد. 20 سال است دولتهای مختلف اعلام
کردند که باید نظام بانکی، گمرک، بیمه، تأمین اجتماعی و... را باید اصلاح کنیم. جناب
رئیس جمهور هم گفته بود من 7 برنامه را اجرایی میکنم تا مشکلات حل شود. اما یا دشمن
اجازه نداد و یا نتوانست؛ مشکلات همچنان باقی مانده است.
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری با تاکید براینکه امروز بیکاری و گرانی با تولید حل میشود، گفت: تولید با سالمسازی نظامات اقتصادی حل میشود. با فساد، رشوه، نظام مالیاتی غلط، با نظام بانکی سودی و... نمیشود تولید را جلو برد. نظام تأمین اجتماعی که نتواند وظایف خود را خوب انجام دهد نمیتواند مأمن کارگران باشد. مقام معظم رهبری بر خلق حماسه اقتصادی تأکید کردند؛ اما حماسه اقتصادی نیازمند حرکت و توان انقلابی است تا در نظام اداری کشور جهش ایجاد شود. اگر بتوانیم در نظام اداری جهش ایجاد کنیم دشمن با تحریم به جایی نمیرسد. دشمن به خاطر ضعف ما تحریمها را اعمال کرد. اگر قوی شویم تحریمها بر کشور اثر نمیکنند.
وی ادامه داد: ملت باید با حماسه سیاسی بار دیگر انسجام ملی را به منصه ظهور رساند. بعد هم باید با حماسه اقتصادی کشور را دچار تحول کنیم. فرصت زیادی تا زمان انتخابات باقی نمانده است. باید از همین الآن به فکر انتخابات بود. مقام معظم رهبری با بیان اینکه من تنها یک رای دارم و کسی از آن خبر ندارد، این وظیفه حساس را بر عهده ملت گذاشت. ملت باید فکر و مشورت کرده و قویترین گزینه را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کند که دارای نیرو و توان انقلابی باشد. اگر گزینه قوی را به ریاست جمهوری نفرستیم خودمان مسئول شرایطی هستیم که در آینده بر ما حاکم میشود.
انتهای پیام/