سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه‌های چهارشنبه

مشايي را چه کسی معرفي كرد؟/هشدارنسبت به مصوبه دولت درباره هدفمندي يارانه ها

خانه هاي جدول بي بي سي را اين دو با هم پر مي كنند،خانه هاي جدول بي بي سي را اين دو با هم پر مي كنند،سخنگوی جبهه اصلاح‌طلبان:«جنبش سبز» یک جریان برانداز است،توزیع کارت‌هدیه در جلسه‌سخنرانی یک‌کاندیدا،شیوع ویروس جدید در میان منافقین!،دستور جديد براي توسعه زير ساخت هاي ابوموسي،تکذیب استعفای قالیباف،اخراج از مهدکودک به خاطر حجاب،واکنش رسایی به حکم یکسال و نیم زندان،احمدي‌نژاد مصداق يك «رجل سياسي» است كه «رجل مذهبي» نبود ،فرد فلفل مزاج براي رياست‌جمهوري مناسب نيست ،پيش دستي كارخانه‌ها در گران كردن قیمت روغن،ورود گوشي تلفن همراه با تصاوير مستهجن!از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.   

*کیهان:   
     
برويد سراغ كسي كه با پا پس مي زند و با دست پيش مي كشد

عناصر ضد انقلاب خارج نشين با نااميدي از خاتمي، درباره «ضرورت چرخش تاكتيكي به سوي هاشمي» سخن مي گويند.
سايت گروهك ملي-مذهبي كه در پاريس راه اندازي شده با طرح «ضرورت چرخش تاكتيكي اصلاح طلبان به سوي هاشمي» نوشت: در صورت به رياست جمهوري رسيدن هاشمي، امكانات و فرصت در اختيار نيروهاي رده اصلي اصلاحات و بويژه شخص خاتمي براي ايجاد تشكل فراگير و بده بستان با جامعه مدني ايجاد مي شود تا پروژه ها و برنامه هاي بر زمين مانده نيروهاي اصلاح طلب اندك اندك دوباره جان گيرند و رونقي دوباره را تجربه نمايند.

برخي نويسندگان اين سايت پيش از اين تصريح كرده اند كه اگر به جايي رسيدند اول بايد هاشمي را به خاطر سوابق انقلابي اش مجازات كنند اما اكنون فرصت استفاده از وي براي هزينه سازي و دردسرسازي عليه حاكميت است.

 با اين وصف سايت مذكور مي نويسد: هاشمي كه اندكي پيش از اين و در سالهاي نه چندان دور بازي ها را چنان پيچيده و جذاب مي چيد كه هر شطرنج باز حرفه اي سياست را از ابتدا روياي پيروزي از سر برون مي كرد، مدتي است به كناره رينگ راهنمايي شده و بيشتر شايد در ذهن خويش به چينش مهره ها مشغول است، دعوت از خويش را براي ورود به عرصه انتخابات از سوي افراد و گروههاي مختلف با دست پيش مي كشد و با پا پس مي زند با اظهارنظرها و موضعگيريهاي خاص و ويژه خود، وضعيتي را پديد آورده كه بيشتر شبيه فيلمهاي كارآگاهي ريموند چندلري است و تا لحظات آخر گره كار فرو بسته گشوده نمي شود.

نويسنده خاطر نشان مي كند؛ در مورد سيد خندان [خاتمي] مي شود پي برد كه نگراني اساسي و شك ها و دودلي و شايد چنددلي هايش به يك مسئله ساختاري برمي گردد.وي سپس مي نويسد: يكي از بهترين تاكتيك ها اين است كه اصلاح طلبان حداقلي و حداكثري همه به سمت هاشمي برگردند. واقعيت اين است كه درباره دوره رياست هاشمي انتقادات اساسي و گاه حل ناپذيري مطرح است كه موضوع اين نوشتار نيست و اصلاح طلبان نيز با حملات بي امان به هاشمي و حمايت بعدي آنان از وي براي رياست جمهوري، به نوعي با او بي حساب شده اند!

اكنون زمان چرخش به سوي هاشمي است. فايده و فلسفه اين چرخش چيست؟ واقعيت اين است كه در صورت موفقيت هاشمي، نيروهاي تندرو به حاشيه رانده مي شوند و با چانه زني بالا، اصلاح طلبان فرصت ورود به ساختار قدرت را خواهند داشت. اكنون زمان چرخش مناسب به سوي اوست. هاشمي با آن هاشمي دوران سازندگي فرق ها كرده است؛ باورش كنيم و با كمك او گذار را آسان تر نماييم. از خاتمي نيز انتظار مي رود تعارف را كنار بگذارد و ايثارگرانه فرصت را به هاشمي بسپارد.

سايت ضدانقلابي روز آن لاين نيز كه توسط يك زن و شوهر سلطنت طلب اداره مي شود، در تحليلي به قلم يكي از همكاران نشريات زنجيره اي نوشت: خاتمي با آن تجربه 8 ساله به اين فكر است كه اگر بيايد هزينه بي ثمري بر بدنه نحيف اصلاحات تحميل خواهد كرد و سرمايه شكننده اجتماعيش بيش از اين تحليل مي رود. او مي داند رياستش عاجزانه است و او اهل جنگ خياباني نيست.

نويسنده مي افزايد: در اين حال و روز شايد بهتر آن باشد كه از انتخابات ارتفاع گرفت. چه بهتر كه اصلاح طلبان، كسي را بدرقه كرده و به ميدان بفرستند كه شهرتي به اصلاح طلبي ندارد و احيانا بتوان با بودنش، زمين سياست را آيش كرد و فرصتي به اقتصاد و فرهنگ داد، بلكه جاني بگيرد. شايد هاشمي رفسنجاني- كه هنوز نيامدنش را قطعي نكرده- با آمدنش قدري از خطاهايي را كه كرده جبران كند. انتظار از هاشمي رفسنجاني، انتظار از اصلاحات نيست، از هاشمي توقع كياست دارند و زد و بند با قدرت و نهايتا بهبود نسبي امور.
     
خانه هاي جدول بي بي سي را اين دو با هم پر مي كنند

تلويزيون بي بي سي فارسي با استقبال از اظهارات فرافكنانه احمدي نژاد، گفت هم احمدي نژاد و هم خاتمي مي گويند عده اي نمي گذارند.

اين شبكه وابسته به وزارت خارجه انگليس كه برخي از اصلاح طلبان فراري را نيز به خدمت گرفته، به استقبال از سخنان احمدي نژاد رفته از قول اميد پارسانژاد گفت: خاتمي با صراحت زيادي گفته كه فضا امنيتي و نظامي شده بنابراين نهادهاي نظامي و امنيتي تصميم گيرنده شدند و گفته است كه راه نجات كشور خارج شدن از اين فضا است. احمدي نژاد هم هشدار داده است و با كنايه به سپاه اشاره كرده كه اجازه نخواهد داد آنها در انتخابات دخالت بكنند. به نظر مي رسد كه هر دو طرف به سپاه و نهادهاي نزديك به آيت الله خامنه اي اشاره مي كنند.

حسين باستاني بولتن نويس متواري حزب مشاركت در دفتر خاتمي نيز كه با بي بي سي همكاري مي كند، با اشاره به صحبت هاي رئيس جمهوري ايران مبني بر اين كه افرادي وي را تهديد مي كنند، گفت: منظور احمدي نژاد نهادهاي زير نظر رهبري بوده و وي نهادهاي زيرنظر رهبري را هدف گرفته است.

باستاني افزود: واقعيت اين است سؤالي كه در ذهن مخاطب ايجاد مي شود؛ اين است كه مخاطب صحبت هاي احمدي نژاد كي هست و به كي اشاره مي كند و اين مساله شايد همان چيزي باشد كه ايشان دنبالش است.وي درباره كاهش استقبال از احمدي نژاد در سفرهاي استاني گفت: در اين سفرها جمعيت استقبال كننده از او قابل مقايسه با سابق نيست بسيار كمتر شدند، مي شود حدس زد كه دستگاه هايي كه در گذشته همكاري مي كردند براي اين كه اين تجمعات بيشتر باشند خيلي هايشان همكاري نمي كنند.

باستاني با اشاره به اين كه احمدي نژاد در برخي جاها قدرت نمايي مي كند، ادامه داد: اين نوع مراسم ها به نفعش نيست و از طرف ديگر حرف هاي پرهزينه اي كه مي زند به تدريج ممكن است براي كساني كه مي خواهند در يك شهرستان تداركات ببينند ترديد هايي را ايجاد بكند.
     
نزاع دولت ائتلافي اولين جلسه پارلمان اسرائيل را به تشنج كشاند

كابينه رژيم صهيونيستي در نخستين روز تشكيل متشنج شد.
چندماه پيش نتانياهو با توجه به گسترش اختلافات در دولت ائتلافي خود اقدام به انحلال پارلمان و اعلام انتخابات زودرس كرد به اميد اينكه دولت قوي تري تشكيل دهد اما ائتلاف او 11 كرسي از كرسي هاي قبل را از دست داد و مجبور شد به ائتلاف هاي بيشتري تن دهد. اكنون پارلمان (كنست) جديد در اولين روز به تشنج كشيده شده است.

اين جلسه كه به منظور بررسي مشكلات كسري بودجه پس از تشكيل كابينه جديد برگزار شده بود، به درگيري لفظي بين وزير دارايي اين رژيم و چند تن از اعضاي پارلمان انجاميد.

به گزارش خبرگزاري قدس به نقل از روزنامه يديعوت آحارنوت نخستين جلسه تابستاني پارلماني رژيم صهيونيستي كه روز دوشنبه برگزار شد به درگيري لفظي بين وزير دارايي و اعضاي حريدي عضو پارلمان انجاميد. يائير لاپيد در اين جلسه «حريدي ها» را عامل كسري بودجه دانست و گفت آنهايي كه بچه مي آورند بايد مخارج آنها را تامين كنند. اسرائيل متعلق به شما نيست. شما شركاي پرهزينه اي هستيد.

در هنگام سخنراني لاپيد يكي از نمايندگان نطق او را قطع كرد و در اعتراض به كاهش بودجه گفت: ما اجازه نمي دهيم كه پول را از كودكان ما بگيريد.روزنامه يديعوت آحارنوت پيش از اين با اشاره به اختلافات گسترده اعضاي پارلمان تاكيد كرده بود: بررسي مسائل اختلاف برانگيز از جمله توقف شهرك سازي، خطر جدائي و خروج احزاب حاضر در كابينه را افزايش خواهد داد و ادامه حيات كابينه نتانياهو را تهديد مي كند.

در همين حال روزنامه اسرائيلي اليوم در گزارشي نوشت: اختلافات ميان نتانياهو و وزير دارايي وي (لاپيد) شدت گرفته است.براساس اين گزارش كميته مشترك وزارت دارايي و ارتش رژيم صهيونيستي به دليل اختلافات لاپيد و يعالون وزراي دارايي و جنگ تاكنون هيچ نشستي نداشته است.

اين كميته كه براي مقابله با مشكلات ناشي از كاهش بودجه ارتش براساس ارقام و اعداد امسال بودجه تشكيل شده، پس از گذشت يك ماه از تشكيل آن، به دليل اصرار دو طرف بر مواضع خود، هنوز يكبار هم نشستي برگزار نكرده است.اسرائيل اليوم نوشت: توافق ارتش و وزارت دارائي براي يافتن راهكاري جهت حل اختلافات در خصوص بودجه صرفا كاغذ بازي بوده و به عمل درنيامده است.

اسرائيل اليوم همچنين با اشاره به نارضايتي شديد فرماندهان ارتش از كاهش بودجه امسال، تاكيد كرده است: يعالون تاكنون به اميد اينكه ممكن است بودجه ارتش را وزارت دارايي افزايش دهد، از اظهارنظر علني خودداري كرده است ولي آگاهان معتقدند در صورت ادامه اين روند، اختلافات دو طرف علني خواهد شد.

بهنود: اصولگرايان نياز به تقلب نداشتند

سه تن از وابستگان گروهك ها ضمن ميزگردي در برلين به بررسي بيچارگي هاي اپوزيسيون و اصلاح طلبان پرداختند. بهنود در اين جلسه گفت اصولگرايان براي پيروزي در انتخابات نياز به تقلب نداشتند چون جامعه را مي شناختند.

فرخ نگهدار از گروهك ما ركسيست فدائيان خلق (همكار مهاجراني در حلقه لندن) مسعود بهنود (همكار سابقاً سلطنت طلب شبكه بي بي سي) و مرتضي كاظميان (عضو گروهك ملي مذهبي) در اين ميزگرد درباره تكليف اصلاح طلبان در انتخابات سخن گفتند. كاظميان با اشاره به راهبرد مشهور اصلاح طلبان دال بر «فشار از پائين، چانه زني از بالا»، و پيگيري شكاف در قدرت در روزگار اصلاحات براي تداوم دموكراتيزاسيون گفت: در عمل ديديم كه متأسفانه فشار از پائين رخ نداد و چانه زني در بالا هم به علل و دلايل گوناگون، از جمله فقدان نيروي اجتماعي حامي، كامياب نبود و فرجام ديگري پيدا كرد.

وي با بيان اين نكته كه براي ارزيابي دقيق تر از انتخابات آتي، بايد به دست كم سه سؤال پاسخ دهيم؛ گفت: سؤال اول اينكه آيا در سال 88 يك كودتاي انتخاباتي و تقلب معنادار رخ داده است يا نه؟» به باور وي، اگر پاسخ به اين پرسش منفي باشد، اتوبان سياست ورزي مي تواند در همان مسير اصلاحات دوم خردادي ادامه يابد؛ اما اگر پاسخ مثبت باشد روش فرق مي كند. وي در عين حال خواستار نامزدي خاتمي براي تقويت جنبش سبز شد.

اما فرخ نگهدار با بيان اينكه «از تاريخ بياموزيم از افزايش زاويه با حاكميت بپرهيزيم، خواستار واكنش هاي نامتقارن شد و با بيان اينكه هيچ بلوك قدرتي نيست كه واكنش نامتقارن نداشته باشد تأكيد كرد: كساني در صحنه سياست ايران حضور دارند كه مي توانند واكنش نامتقارن را در جريان جناح اصولگرا توليد كنند. قطعاً واكنش رفتار چهره هايي چون حبيب الله عسكراولادي و علي مطهري با ديگران متفاوت است. در مواقعي ما ماهيت حكومت را اشتباه تعريف كرديم و امكانات را ناديده گرفتيم. درسي كه بايد بگيريم اين است كه ما بايد با دقت و تيزبيني رفتار حاكميت را تحت تأثير رفتار خودمان قرار دهيم.

نگهدار با بيان اينكه اصلاح طلبي به اين معنا است كه روي رفتار گروه هاي سياسي مختلف تأثير بگذاريم گفت: بنا نيست كه در هر انتخاباتي ما برنده باشيم؛ در انتخابات پيش رو نيز اگر كسي از اصلاح طلبان مي خواهد به شرط برد شركت كند، بهتر است شركت نكند.وي گفت: شرط گذاشتن براي شركت انتخابات، آن هم در زماني كه در موضع قدرت نيستيم، درست نيست.

نگهدار همچنين خواستار «شكل گيري دولت ائتلافي در وضع بحراني امروز» شد.در همين حال مسعود بهنود در نشست مذكور با اشاره به حضور چهره هاي اصلاح طلب در مركز تحقيقات استراتژيك رياست جمهوري در دوران هاشمي رفسنجاني گفت: از امكان جمع آوري اطلاعات كه در اين مركز در اختيار اصلاح طلبان بود جنبش اصلاحي زائيده و پروژه توسعه سياسي مطرح شد.

بهنود گفت: در دوران خاتمي نيز بخشهايي از جناح راست كه ما به تعارف به آنها محافظه كار مي گفتيم به مركز تحقيقات شوراي نگهبان رفتند و در اين مركز اقدام به كار تحقيقي كردند اما به جاي اينكه فكر كنند كه نياز جامعه ايران چيست به اين سمت رفتند كه جامعه ايران چگونه فكر مي كند.

اين روزنامه نگار تصريح كرد: براي انجام اين تحقيق يك نظرسنجي با صدها هزار پرسشنامه در گستره كشور، و حتي در نقاط دور افتاده انجام شد؛ نظرسنجي اي كه هيچ جريان منتقد و دگرانديش و مستقلي توان و اجازه انجام آن را نداشت.وي گفت: يكي از نتايج اين نظرسنجي اين بود كه در ميان شخصيت هاي مذهبي، مردم توجه بيشتري به امام زمان دارند در حالي كه قبلاً خيلي ها فكر مي كردند كه اين توجه بيشتر به سمت امام علي يا حتي امام حسين باشد.[!]

همكار عطاءالله مهاجراني در نشريه كارگزاراني «بهمن» افزود: يكي از ديگر نتايج اين نظر سنجي، مشخص شدن اين نكته بود كه آقاي هاشمي رفسنجاني در بين مردم محبوب نيست و از جمله شخصيت هاي مغضوب بخش مهمي از جامعه است.
به گزارش «نداي سبز» وي تصريح كرد انحصار اطلاعات كمك بزرگي به اصول گرايان كرد؛ اينكه آقاي احمدي نژاد در سازمان ملل از امام زمان نام مي برد به دليل اعتقاد نيست.

بهنود اظهار داشت: اينها چون انحصار اطلاعات داشتند نيازي به تقلب نداشتند.وي با بيان اينكه برخي فكر مي كردند كه اينترنت انحصار اطلاعات را مي شكند گفت: اينها در ابتدا خيلي نگران اينترنت شدند اما بعد از آن، خود اصول گرايان حاكم چندين هزار وبلاگ و سايت و سامانه تأثيرگزار بر فضاي مجازي درست كردند.

وي با اشاره به اينكه اينترنت مي تواند به صاف كردن اطلاعات كمك كند افزود: گاهي هم اينترنت مي تواند به ضد اطلاعات بدل شود.
بهنود با اشاره به سخنان نگهدار گفت: من نيز معتقدم كه اصلاح طلبان نبايد به شرط چاقو در انتخابات شركت كنند.

*وطن امروز:

سخنگوی جبهه اصلاح‌طلبان:«جنبش سبز» یک جریان برانداز است

مجید محتشمی، سخنگوی جبهه اصلاح‌طلبان در گفت‌وگویی به تشریح وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری آینده پرداخت. محتشمی گفت: در بین اصلاح‌طلبان یک انسجام جامع و کامل نمی‌بینیم لذا وقتی قرار است اندیشه یک جریان حزبی تدوین شود، ابتدا و انتهای زنجیره باید به اصطلاح یا از غلظت یا از رقت یکسانی برخوردار باشد.

سخنگوی جبهه اصلاح‌طلبان اذعان کرد که عدم‌پذیرش نتیجه انتخابات از اشکالات اصلاح‌طلبان است و می‌گوید به دلیل اینکه اصلاح‌طلبان یا به اصطلاح چپ‌ها همیشه در قدرت بودند، دل کندن از آن یک مقداری سخت است و شاید دلیل عدم پذیرش نتیجه انتخابات توسط اصلاح‌طلبان همین است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: جنبش سبز هم در مرزبندی‌های جبهه اصلاح‌طلبان قرار دارد و آنها الان به یک جریان برانداز تبدیل شده‌اند و فکر می‌کنیم جریان اصلاح‌طلبی می‌تواند در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران و با اتکال به سند ملی‌‌اش که قانون اساسی است، حركت كند. وی البته در بخش دیگری از این دیدار در پاسخ به سوالی درباره دیدار خاتمی و جورج سوروس گفت: اگر خاتمی با سوروس دیدار داشته، سوروس باید زیر سوال باشد نه خاتمی.

توزیع کارت‌هدیه در جلسه‌سخنرانی یک‌کاندیدا

همایشی که روز پنجشنبه گذشته برگزار گردید به مسائلی ختم شد که جای بسی تامل دارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، سخنران این همایش، یکی از نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری و مسؤول یک نهاد نظارتی بود. وی از ساعت 11:30 تا 12 به سخنرانی پیرامون شخصیت خود پرداخت و بعد از آن هم به سؤالات حضار پاسخ داد. چیزی که در این همایش از آن صحبتی به میان نیامد، موضوع همایش بود.

 اما در پایان این همایش اتفاق خاصی افتاد و آن توزیع کارت‌های هدیه 80 هزارتومانی و 50 هزارتومانی بانک سامان میان حضار بود. در این نشست‌ها (حتی اگر برای تبلیغات یک کاندیدا باشد) آنچه شایسته و بایسته است، تبیین مواضع گفتمانی و نقد منصفانه رقبا و معرفی

توانمندی‌هاست اما توزیع مبالغ ریالی میان حضار، علاوه بر آنکه اقدامی خلاف عرف است، اقدامی خلاف اخلاق نیز هست. شایان ذکر است، توزیع مبلغ ریالی میان هواداران، بشدت در نظر مردم مذموم و ناپسند است و اگر نامزدهای احتمالی برای جلب اقبال عمومی به این روش‌ها متوسل شوند، نتیجه‌ای معکوس خواهند گرفت.

شیوع ویروس جدید در میان منافقین!


سرکرده منافقین در آخرین سخنرانی خود در نشستی 7 ساعته از ویروسی نام برد که به گفته وی در حال حاضر تهدید اصلی ساکنان لیبرتی محسوب شده و وظیفه اول تک تک پیروان فرقه مقابله با این ویروس است. توضیحات سرکرده منافقین در نهایت معلوم کرد که منظور از این ویروس که نام آن را ویروس 3 نقطه گذاشته! همان «تمایل به رفتن به کشور ثالث» است که در حال حاضر به یک اپیدمی در داخل مناسبات سازمان تبدیل شده و بنا به پیش‌بینی رجوی در صورت ادامه به فروپاشی تشکیلات منجر می‌شود. مسعود رجوی در نهایت به اعضا اخطار داد که رفتن به کشور ثالث و حتی فکر کردن به آن خیانت محسوب شده و کسی حق ندارد حتی در اعماق ذهن خود به چنین موضوعی بیندیشد.

مشارکت 100 درصدی کجا اتفاق افتاده است؟!

سایت فردا در گزارشی با انتقاد از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره مشارکت صد‌در‌صدی مردم در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری، بیان اینگونه سخنان را ایجاد شبهه درباره انتخابات دانست و این سوال را مطرح کرد که از زمان ابداع مقوله‌ای به نام انتخابات در جامعه بشری کدام انتخابات در طول تاریخ با مشارکت صددرصدی حادث شده است؟

 طبق این گزارش این آدرس غلط دادن بی‌شک موجبات خطرات فراوانی برای حاکمیت می‌شود. بدیهی است در انتخابات آینده در ایران و هیچ انتخاباتی در هیچ گوشه جهان مشارکت صد‌درصدی رخ نخواهد داد. نرم مشارکت ایرانیان در انتخابات اگرچه همواره بالاتر از کشورهای دیگر بوده است اما بدیهی است به دلایلی متنوع در هیچ انتخاباتی مشارکت کامل به وجود نخواهد آمد.

 در بخش دیگری از این گزارش آمده است: این اظهارات در شرایطی بیان می‌شود که مطابق اعلام مقامات مسؤول در انتخابات مجلس نهم که در اسفند 90 برگزار شد تعداد واجدان شرایط 48 میلیون و 288 هزار و 799 نفر بوده است و تاکنون آماری درباره تعداد واجدان شرایط در انتخابات خرداد آینده منتشر نشده است. حال با احتساب رشد این جمعیت و افزایش تعداد رای اولی‌ها مسامحتا می‌توان رقم 50 میلیون را بر اساس گمانه‌زنی‌های شخصی مطرح کرد. بنابراین سوال این است که هنگامی که هنوز آماری اعلام نشده است چگونه رئیس‌جمهور تعداد واجدان شرایط را مشخص می‌کند؟!

*خراسان:

هشدارنسبت به مصوبه دولت درباره هدفمندي يارانه ها

يک نهاد نظارتي در گزارشي تصريح کرده است که پس از آنکه هيئت دولت در آخرين جلسه سال 91 خود مصوبه اي را به نهاد رياست جمهوري 10وزارتخانه و ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت ابلاغ کرد که بر اساس آن اختيارات هيئت وزيران در قانون هدفمند کردن يارانه ها به وزيران عضو ستاد اجرايي هدفمند سازي يارانه ها تفويض مي شود، اين ستاد مي تواند در موارد لزوم تصميمات مراجع قيمت گذاري را اصلاح کند که اين نوع واگذاري اختيار داراي تبعات نامناسبي در فضاي اقتصادي کشور خواهد بود.

دستور جديد براي توسعه زير ساخت هاي ابوموسي

بر اساس ابلاغيه اخير يک مسئول ارشد اجرايي به وزير نيرو، مقرر شده مبلغ قابل توجهي براي مقاوم سازي و بهسازي توسعه نيروگاه برق جزيره ابوموسي با ظرفيت 50 مگاوات و توسعه چهار واحد آب شيرين کن اين جزيره توسط وزارت نيرو هزينه شود. اين مقام مسئول در ابلاغيه خود با اشاره به اهميت اين جزيره، از سازمان مديريت بحران کشور خواسته بر اجراي اين مصوبه نظارت کند.

*آرمان:

نجفی: نامزد ریاست جمهوری نمی‌شوم

شنیده شد که عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بنا ندارم نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری شوم، گفت: بعد از اتمام فعالیتم در دوره سوم شوراها به کارهای عقب‌مانده و شخصی خود خواهم پرداخت. محمدعلی نجفی با اشاره به اینکه بنا ندارم کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری شوم، گفت: در این زمینه تصمیم نهایی خود را گرفتم و قطعاً کاندیدا نخواهم شد.

 وی در پاسخ به این پرسش که آیا اگر دولت اصلاحات برسر کار‌آید شما به عنوان وزیر حاضر هستید فعالیت کنید یا خیر؟ گفت: بنا ندارم در کارهای اجرایی وارد شوم اما آمادگی دارم به عنوان مشاوره در خدمت دولت بعدی باشم. نجفی در پاسخ به این پرسش که بعد از اتمام سومین دوره شوراها به چه کاری خواهید پرداخت، گفت: بنده استاد دانشگاه شریف هستم که بازنشسته شده‌ام و می‌خواهم بعد از اتمام فعالیتم در شورا به کارهای شخصی و عقب مانده خود برسم.

درخواست لاریجانی برای لغو یک مصوبه دولت

شنیده شد که اخیرا شاهد لغو برخی مصوبات دولت توسط رئیس مجلس هستیم و دیروز یک روزنامه یکی از جدیدترین این اقدامات را رسانه‎ای کرد. خراسان نوشت: بر اساس ابلاغیه علی لاریجانی رئیس مجلس به محمود احمدی‌نژاد، رئیس مجلس با اشاره به ماده 7 قانون محاسبات عمومی کشور اعلام کرده است که مصوبه آخر سال دولت درباره «تکلیف وزارت ارتباطات برای ابلاغ استانداردهای درگاه‎های دستگاه‎های اجرایی»، به علت تکلیف دستگاه‎های دولتی به تامین اعتبار از محل‌های نامشخص مغایر قانون بوده و باید لغو شود.

تکذیب استعفای قالیباف

شنیده شد که یکی از سایت‎ها دیروز خبری مبنی بر احتمال استعفای شهردار تهران در روزهای آینده داده بود که این خبر تکذیب شد. در پی انتشار اخباری مبنی بر استعفای محمد باقر قالیباف در آبان ماه سال جاری، باشگاه خبرنگاران گفت: استعفای شهردار تهران صحت ندارد و کار در شهرداری پایتخت همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: برخی از رسانه‌ها اخباری در خصوص استعفای قالیباف منتشر کرده و در ادامه عنوان کردند عیسی شریفی قائم مقام فعلی قالیباف پس از استعفای وی جایگزین او خواهد شد که این قضیه صحت ندارد. این منبع آگاه خاطر نشان کرد: استعفای شهردار تهران صحت ندارد و این خبر از سوی شهرداری تایید نمی‌شود.

اخراج از مهدکودک به خاطر حجاب

شنیده شد که «فاطمه بی‎بی» دختر چهار ساله و شیعه هندی است كه دوشنبه، دوم اردیبهشت در یکی از ایالات این کشور به نام «آسام» واقع در شمال شرقی هند، به خاطر داشتن حجاب از مهد كودك اخراج شد. مدیران مهدكودك دولتی «كریستو جیوتی»، دو هفته پیش در دفترچه فاطمه چهار ساله، یادداشتی را برای پدر و مادر وی گذاشته و هشدار داده بودند که اگر وی مجددا با مقنعه در مهد كودك حضور پیدا كند؛ به هیچ عنوان اجازه حضور در این فضای آموزشی را به وی نمی‎دهند. پدر و مادر این کودک قصد دارند در دادگاه «گوهاتی» شکایت‎نامه‎ای را علیه این مهد كودك تنظیم کنند.

واکنش رسایی به حکم یکسال و نیم زندان

شنیده شد که حجت‌الاسلام حمید رسایی با تایید خبر صدور حکم دادگاه درباره هفته‌نامه «۹ دی» گفت که این حکم بدوی است. وی افزود: هیات منصفه دادگاه ویژه روحانیت بنده را از اتهامات وارده درخصوص «۹ دی» تبرئه کرده و لذا صدور مجدد رأی در این زمینه تعجب‌برانگیز است.

مدیرمسئول «۹ دی» گفت: بعد از تغییر و تحول در رأس دادگاه ویژه روحانیت و جابه‌جایی رئیس و دادستان کل آن که حدود یک سال پیش به دستور مقام معظم رهبری و پس از بازرسی عملکرد مسئولان پیشین صورت گرفت، آقایان رئیسی و منتظری تغییر و تحولات بسیار خوبی در روش و منش این دادگاه ایجاد کرده‌اند. رسایی ابراز عقیده کرد: حکمی که درباره بنده صادر شده، خلاف مبانی حقوقی است و منتظر تجدیدنظر در آن هستم.

روایت نماینده ساری از حاشیه‌های سخنرانی لاریجانی

شنیده شد که نماینده مردم ساری از فعالیت‌های برخی گروه‌ها و جریانات برای برهم زدن سخنرانی رئیس مجلس در ساری خبر داد و عنوان کرد: در شهر ساری پیامک‌هایی برای برهم زدن مراسم و سخنرانی آقای لاریجانی پخش شده بود و ما از 2 روز قبل می‌دانستیم که چنین اقداماتی در حال شکل گیری است.

شمال نیوز به نقل از این نماینده ساری ادامه داد: اما اقدامات آنها مورد اقبال عمومی مواجه نشده بود. جریاناتی که مخالف آقای لاریجانی هستند تلاش خودشان را برای برهم زدن مراسم کردند. آنها قرار هم گذاشته بودند که ساعت 15:30 دقیقه در مقابل مسجد جمع شوند، وقتی هم که به مقابل مسجد رسیدند تصورشان بر این بود که جمعیت حاضر از سوی آنها دور هم جمع شده‌اند.

طبیعتا کار خود را با بالا بردن عکس مرحوم کردان آغاز کردند و متوجه شدند که بیشتر از 5 یا 6 نفر نیستند. وی افزود: مردم می‌خواستند که علیه این افراد و در حمایت از رئیس مجلس شعار سر دهند که بنده اجازه این کار را ندادم چراکه فعالیت به قدری کوچک و بی ارزش بود که نیازی به مقابله نداشت.

برنامه‌های تبلیغاتی برخی کاندیداها برای روز معلم

شنیده شد که برخی از کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری در راستای برنامه‌های تبلیغاتی خود به دنبال اهدای تقدیرنامه به تمام معلمان کشور هستند. ندای انقلاب نوشت؛ با نزدیک شدن به روز معلم و پاسداشت فرهنگیان به مناسبت شهادت آیت‌ا... شهید ‏مطهری برخی از کاندیدهای یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری بر این شدند تا با تقدیر از تمام معلمان سراسر کشور به گونه‌ای ‏رای فرهنگیان را از آن خود کنند.‏

یک منبع آگاه با بیان اینکه ستادهای انتخاباتی این کاندیداها به مسئولان ستاد انتخاباتی خود در استان ‏ها دستور داده‌اند تا به تمام مدارس استان خود مراجعه کرده و اسامی معلمان را برای دریافت لوح تقدیر با امضای کاندیدای مورد ‏نظر اعلام نمایند.‏ پیش از این نیز یکی دیگر از کاندیدای ریاست‌جمهوری اعلام کرده بود که در روز معلم با شعار معلم سیاست آمد کاندیداتوری خود را در ‏انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام خواهد کرد.‏

دولت با متانت خداحافظی کند

شنیده شد که عضو جامعه روحانیت گفت: جشن اخیر در استادیوم آزادی از نقاط منفی دولت است؛ بعضی‌ها می‌گویند که دولت خوش‌خوشانش شده است. حیف است که آقای احمدی‌نژاد در آخرین هفته‌های دولت بیاید و چنین مهمانی چند ده هزار نفری برگزار کند که به قول آقای باهنر 50 میلیارد تومان از بودجه این مملکت خرج کند.

مردم این خرج و مخارج را قبول ندارند و راضی نیستند. جعفر شجونی ادامه داد: به نظر من دولت باید با متانت و احترام خداحافظی کند نه اینکه به فکر بیفتد که این دولت 8 ساله نیست و 12 ساله است و باز می‌خواهیم در قدرت بمانم یا کاندیداتوری معرفی کنم. اینکه دولت وعده بدهد که یارانه‌ها را 5 برابر می‌کند و اعلام کند که عده‌ای نمی‌گذارند، در شان دولت نیست که بخواهد از بیت‌المال برای انتخابات خرج کند و کسی را از طرف خود بر سر کار بیاورد.

*تهران امروز:

بايد حساب خود را از تحجر و رفتارهاي بي‌ريشه و بي‌بنياد جدا كرد

عماد افروغ كارشناس مسائل سياسي و اجتماعي در گفت وگو با شفاف در مورد برخي اقدامات تحجرگرايانه كه از سوي برخي جريان‌ها كه براي تبليغات انتخاباني انجام مي‌شود، بيان كرد:عطف به سيره امام(ره) و مردمسالاري ديني و همان مطالبي كه در منشور روحانيت آمده است ما بايد حساب خود را از تحجر و رفتارهاي بي‌ريشه و بي‌بنيادي كه هيچ سهمي در دينداري و در طول تاريخ هويت ايران ندارد، جدا كنيم؛ واقعا اين انقلاب نه با متحجرها و سلفي‌ها رابطه خوبي داشته و نه با كساني كه تفسير متوهمانه و موهومي از تاريخ ايران بيان مي‌كنند؛ صرف‌نظر از اينكه از اين مسئله غافل هستند كه همان هويت ايراني آنها در گرو دين‌داري‌شان است.

وي درخصوص ويژگي‌هاي رئيس‌جمهور آينده گفت:يكي از صفات برجسته رئيس‌جمهور اين است كه در تبليغات خود از عناوين پرطمطراق مربوط به يك صنف خاص استفاده نكند، رئيس‌جمهور متعلق به همه مردم است بنابراين براي معرفي خود و برنامه‌هايش بايد از عناوين پرطمطراقي چون دكتر، مهندس، آيت‌الله، پروفسور و... پرهيز كند زيرا اين عناوين نيستند كه كارآمدي و قابليت را نشان مي‌دهد بلكه رئيس‌جمهور آينده بايد معرف تمامي اقشار اجتماعي باشد اما اين به اين معنا نيست كه اهل تخصص و استراتژيست نباشد.

 مهم اين است كه از القاب استفاده نكند و برنامه و استراتژي خود را عملا نشان دهد و مكتوب نيز به مردم عرضه كند در اين صورت تواضع خود را نشان داده؛ استفاده از چنين القابي كه مختص به يك صنف و قشر خاص است در دنيا هم معمول نيست. افرادي كه قصد رياست‌جمهوري دارند با اسم و فاميل خود جلو بيايند و خود را به مردم اثبات كنند.

فرد فلفل مزاج براي رياست‌جمهوري مناسب نيست

آيت‌الله زين‌العابدين قرباني نماينده ولي فقيه در گيلان در جلسه شوراي فرهنگ عمومي گيلان، جدايي دين از سياست را از تهمت‌هاي دنياي غرب دانست و گفت: دنياي غرب پس از فروپاشي حكومت عثماني تلاش كرد دولت‌هاي سكولار، ديكتاتور و منهاي دين را در منطقه حاكم كند.

قرباني با اشاره به شعار امسال توسط مقام معظم رهبري مبني بر حماسه سياسي و حماسه اقتصادي، بيان كرد: بعضي از افراد مي‌خواهند از شعار مذكور سوءاستفاده كنند اما بدانند مشاركت بايد در دايره قانون اساسي، تعليمات ديني و رهنمودهاي مقام معظم رهبري باشد.

وي بر حماسه سياسي در دايره انقلاب اسلامي تاكيد كرد و يادآور شد: انتخابات يك امر سياسي است و توده مردم مسلمان و انقلابي بايد در آن مشاركت داشته باشند.وي جمهوري اسلامي را بر پايه مردم‌سالاري ديني خواند و اضافه كرد: كانديداها براي رياست‌جمهوري و شوراهاي اسلامي بايد از سابقه ديني برخوردار باشند.

قرباني خواستار مشخص شدن سوابق كانديداها براي عضويت در شوراها شد و تصريح كرد: در مسئله رياست‌جمهوري بايد توجه ويژه‌اي صورت گيرد و افرادي براي نامزدي ورود كنند كه از تجربه كاري مناسبي برخوردار باشند و تنها داشتن مدرك دانشگاهي كفايت نمي‌كند.امام جمعه رشت اعتدال را يكي از ويژگي‌هاي رئيس‌جمهوري دانست و بيان كرد: فرد فلفل مزاج براي جامعه مناسب نيست.

وي در خط اسلام ناب، ولايت فقيه و رهنمودهاي ولي امر مسلمين بودن را از ديگر ويژگي‌هاي كانديداي رياست‌جمهوري خواند و گفت: رفتار افراد در دوران فتنه بايد در نظر گرفته شود.قرباني بر حضور حداكثري مردم در انتخابات تاكيد كرد و افزود: ملت ايران آگاه هستند و مسئولان بايد رسالت خود را در روشنگري انجام دهند.مردم رئيس‌جمهوري را انتخاب كنند كه بتواند كشتي انقلاب را به آرامي از توفان عبور دهد.

احمدي‌نژاد مصداق يك «رجل سياسي» است كه «رجل مذهبي» نبود

حجت‌الاسلام محسن غرويان استاد خارج فقه حوزه علميه قم در گفت‌وگو با خبرآنلاين در تعريف شاخصه‌هاي رجل سياسي - مذهبي، با بيان اينكه ورود به مباني فقهي اين اصل در حيطه مسئوليت و تخصص فقهاست، گفت: اما مراد از رجل سياسي كسي است كه سابقه كار سياسي روشني داشته باشد، بينش، درايت، مديريت تدبير سياسي در امور داخلي و خارجي از مهم‌ترين شاخصه‌هاي يك رجل سياسي است.اين شاگرد سابق آيت‌الله مصباح‌يزدي افزود: در اصل رجل سياسي به وضوح اشاره نشده است كه چه ملاك و مولفه‌هايي را بايد به عنوان شاخص‌هاي سوابق اجرايي كانديداها مدنظر داشت.

 اين نشان مي‌دهد كه بايد تعاريف در اين خصوص روشن شود و نهادهاي مسئول خصوصا شوراي نگهبان و مجلس بايد تعاريف ذيل اين عناوين را مشخص سازند. هرچند بنا به تجربيات قبلي بعيد است اجماع صددرصدي ايجاد شود اما مي‌توان به اجماعي نسبي رسيد. غرويان در ادامه در تعريف رجل مذهبي، اظهار داشت: بعد از انقلاب رجال مذهبي هم توانستند وارد سياست شوند چرا كه بنا به فرموده امام ديانت و سياست ما از هم جدا نيست.

 مصداق روشن آن هم مقام رهبري هستند كه يك رجل سياسي مذهبي محسوب مي‌شوند. روساي جمهور قبلي هم، آقايان خاتمي، هاشمي همه رجل سياسي مذهبي بودند.وي ضمن يادآوري اينكه اين به معناي اين نيست كه تنها روحانيون بايد كانديداي رياست‌جمهوري شوند، گفت: تفكيك رجل سياسي مذهبي كار راحتي نيست، بحث اين است كه در ميان مسئولان فعلي هم افرادي هستند كه مي‌توان آنها را رجل سياسي دانست اما رجل مذهبي نبودند. آقاي احمدي نزاد از جمله اين افراد است كه رجل سياسي بود ولي رجل مذهبي نبود.

مشايي را چه کسی معرفي كرد؟

صادق محصولي در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان در دانشگاه تربيت مدرس درخصوص مشايي گفت: بنده مشايي را اولين بار در دولت نهم ديدم، حتي در شهرداري نيز او را نمي‌شناختم، چه برسد به اينكه برخي به دروغ گفته‌اند محصولي و مشايي در اروميه با هم بوده‌اند، البته آقاي علي لاريجاني به بنده گفت كه ايشان مشايي را به آقاي احمدي‌نژاد معرفي كرده و گفته كه او به درد كار‌هاي فرهنگي شهرداري مي‌خورد.

 اين در حالي است كه روابط‌عمومي مجلس شوراي اسلامي اين خبر را به شدت تكذيب كرد.در اين اطلاعيه آمده است: آقاي احمدي‌نژاد در زماني كه شهردار تهران بودند، از آقاي لاريجاني به عنوان رئيس وقت صدا و سيما درخواست كردند كه آقاي اسفنديار رحيم مشايي كه در آن زمان كارمند راديو و تلويزيون بودند، به شهرداري تهران منتقل شوند كه با انتقال ايشان موافقت شد.

با كساني كه معتقد به حضور در انتخابات نيستند، مرزبندي مي‌كنيم

مجيد محتشمي سخنگوي جبهه اصلاح‌طلبان به تسنيم گفت: در بين اصلاح‌طلبان يك انسجام جامع و كامل نمي‌بينيم لذا وقتي قرار است انديشه يك جريان حزبي تدوين شود، ابتدا و انتهاي زنجيره بايد به اصطلاح يا از غلظت يا از رقت يكساني برخوردار باشد. سخنگوي جبهه اصلاح‌طلبان اذعان مي‌كند كه عدم پذيرش نتيجه انتخابات از اشكالات اصلاح‌طلبان است و مي‌گويد به دليل اينكه اصلاح‌طلبان يا به اصطلاح چپ‌ها هميشه در قدرت بودند، دل كندن از آن يك مقداري سخت است و شايد دليل عدم پذيرش نتيجه انتخابات توسط اصلاح‌طلبان به همين دليل است.وي افزود: ما با همه كساني كه معتقد به حضور در انتخابات نيستند، مرزبندي مي‌كنيم، زيرا عدم حضور به نوعي انفعال را نشان مي‌دهد.

هشدار به احمدي‌نژاد درباره ساماندهي سايت‌هاي دولتي

روزنامه خراسان نوشت، بر اساس ابلاغيه علي لاريجاني رئيس مجلس به محمود احمدي‌نژاد، رئيس مجلس با اشاره به ماده 7 قانون محاسبات عمومي كشور اعلام كرده است كه مصوبه آخر سال دولت درباره تكليف وزارت ارتباطات براي ابلاغ استانداردهاي درگاه‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي، به علت تكليف دستگاه‌هاي دولتي به تامين اعتبار از محل‌هاي نامشخص، مغاير قانون بوده و بايد لغو شود. .

همه دولت‌ها نمره منفي دارند

حجت‌الاسلام جعفر شجوني در پاسخ به اينكه اگر بخواهيم بين ۳ دولت آقاي هاشمي، خاتمي و احمدي‌نژاد مقايسه‌اي انجام دهيم، چه شباهت‌هايي بين اين ۳ دولت است؟ به الف نيوز گفت:همه اين دولت‌ها باعث غم و غصه رهبري شدند. آن دولت‌ها هم باعث غصه رهبري شدند. آنها هم استكبار داشتند و مديرانشان حرف گوش‌كن نبودند و به‌دنبال معيشت‌هاي فوق برنامه بودند. كارهاي فرهنگي‌شان درست نبود. فقط دنبال تعريف و تمجيد و اميركبير درست كردن و... بودند. در مجموع همه دولت‌ها نمرات منفي داشتند.

لنكراني از من خواست كانديداي رياست‌جمهوري شوم

مسعود ميركاظمي نماينده مردم تهران در مجلس ديدار انتخاباتي‌اش با كامران باقري لنكراني را تاييد كرد.ميركاظمي با بيان اينكه لنكراني دوست صميمي اوست گفت: آقاي لنكراني علاوه بر دوستي صميمانه، پزشك بنده نيز است؛ هر وقت مشكلي برايم پيش بيايد با ايشان مشورت مي‌كنم و از نقطه نظرات و طبق تجويز پزشكي ايشان عمل مي‌كنم.وي با بيان اينكه چندين جلسه با لنكراني درباره مسائل سياسي، اقتصادي و فرهنگي داشته است، به فارس گفت: ايشان از من خواستند كه كانديداي انتخابات شوم اما ايشان لطف دارند و بنده به آقاي لنكراني گفتم كه تكليفي ندارم.

*جمهوری:

هشدار نسبت به افزايش 10 درصدي مصرف قليان در دختران

 سن مصرف دخانيات به 10 سال كاهش يافته است. دبير جمعيت مبارزه با استعمال دخانيات ضمن هشدار نسبت به افزايش 10 درصدي مصرف قليان در دختران اعلام كرد: سن مصرف دخانيات از 14 سال به 10 سال رسيده و متاسفانه مصرف دخانيات بويژه در نوجوانان و جوانان كه دانشجو هستند و يا در مقطع دبيرستان تحصيل مي‌كنند، افزايش يافته است.

 محمدرضا مسجدي در گفت وگو با ايسنا با طرح اين سوال از مردم كه "آيا در حال حاضر مبارزه با دخانيات در كشور محسوس است؟" به انتقاد از نحوه اجراي "قانون جامع كنترل و مبارزه ملي با دخانيات" پرداخت و گفت: ايران عملكرد ضعيفي در زمينه مبارزه با دخانيات داشته و قوانين و آيين نامه‌هاي موجود به طور كامل اجرا نمي‌شوند. وي افزود: شهرداري تهران نيز آماري را از سطح مناطق خود استخراج كرد كه نشان دهنده كاهش سن مصرف دخانيات در تهران است و در اين ميان زنان و دختران بيش از هر چيز هدف قرار گرفته‌اند.

پيش دستي كارخانه‌ها در گران كردن قیمت روغن

كارخانه‌ها در گران كردن روغن پيش دستي كرده‌اند. به گزارش تسنيم، افزايش قيمت روغن با حذف ارز مرجع در حالي از اول ارديبهشت ماه به كارخانه‌ها ابلاغ شد كه برخي كارخانه‌ها روغن‌هايي را كه با ارز مرجع وارد كرده‌اند، بلافلاصله با تغيير قيمت با محاسبه ارز مبادله‌اي به فروش مي‌رسانند.

افزايش قيمت روغن از 31 فروردين‌ماه با حذف ارز مرجع براي اين كالا،تصويب و از اول ارديبهشت ماه نيز به كارخانه‌ها و دستگاه‌هاي مربوطه ابلاغ شد و به گفته مسئولان اعمال و نشان دادن افزايش 35 درصدي قيمت‌ها حداقل دو ماه طول مي‌كشد تا مصرف كنندگان آن را لمس كنند اما بر اساس مشاهدات، برخي از شركت‌ها روز دوشنبه محصولات توليدي قبل خود را با افزايش قيمت، به مغاز‌ه‌ها اعلام كرده‌اند.

همچنين برخي از مغازه‌داران نيز با شنيدن اخبار افزايش قيمت، روغن‌هاي خود را كه با نرخ قبلي خريد كرده‌اند جمع آوري و از فروش آن خودداري مي‌كنند تا زماني كه قيمت‌هاي جديد اعلام شده كالا‌هاي قبلي خود را با نرخ جديد به مردم بفروشند.

ورود گوشي تلفن همراه با تصاوير مستهجن!

گوشي تلفن همراه با تصاوير مستهجن هم به كشور وارد شد! به گزارش جهان، اخيرا گوشي‌هايي با نام يكي از برندهاي معروف تلفن‌هاي همراه به صورت غير مجاز به كشور وارد شده كه حافظه داخلي آن حاوي تصاوير مستهجن و بازي‌هاي مبتذل است. نكته تامل برانگيز اينست كه به هيچ وجه اين تصاوير و بازي‌ها از روي حافظه گوشي حذف نمي‌شوند. اين گوشي‌هاي غير مجاز با قيمت بسيار پايين در سطح كشور در حال خريد و فروش مي‌باشند.

برچسب ها: روزنامه ، باشگاه ، شبانه ، ویژه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.