پروین میرمیران، فوق تخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: لبنیات به ویژه از نوع کم چرب مانع از افزایش چربی فشارخون می شود.
وی افزود: البته استفاده از لبنیات در درمان تاثیر خیلی کمی دارد اما نقش پیشگیری کننده در افزایش چربی خون و فشار خون دارد.
میر میران اظهار کرد: لبنیات جزء مواد غذایی ضروری روزانه است که طبق راهنما های استاندارد غذایی باید در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: دوغ صنعتی به جهت نمک فراوان موجب افزایش فشارخون می شود و افراد باید از لبنیات کم چرب و دوغ بدون نمک استفاده کنند.
وی گفت: لبنیات برحسب لیوان اندازه گیری می شود و دریافت کلسیم برای کودک و نوجوان روزانه 200میلی گرم و در بزرگسالان 1000میلی گرم است که درصد پائینی از این کلسیم از سبزیجات تامین می شود و بقیه آن باید از لبنیات به ویژه ماست و شیر و مقدار کمی پنیر تامین شود.