سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادویه ای خوشمزه اما مضر!

دریافت زیادی نمک اثرات مضری بر سلامت ما دارد که عامل اصلی افزایش فشار خون اضافه کردن نمک به غذاهاست.

کیوان حسن گانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سه گرد بسیار خطرناک به  نام های نمک، شکر و هروئین وجود دارد که استفاده ی نا به جای نمک آنقدر خطرناک است که آنرا هم ردیف هروئین قرار داده است.
 
وی افزود: مصرف نمک به مقدار کم در برنامه غذایی ما لازم و ضروری است ولی ما معمولاً 10 تا 20 برابر مقدار مورد نیاز بدن نمک مصرف می کنیم.

البته 3.4 نمک که طی روز مصرف می کنیم به صورت نهفته در غذاهای فرآیند شده و آماده وجود دارد.

حسن گانی اذعان داشت: دریافت زیادی نمک اثرات مضری بر سلامت ما دارد که عامل اصلی افزایش فشار خون اضافه کردن نمک به غذاهاست.

و همچنین از طرفی دیگر کاهش نمک و سدیم دریافتی می تواند به رهایی مقداری از این آب کمک کند و در پایین آوردن فشار خون موثر باشد.

وی در پایان ادامه داد: نمک به غیر از این که زمینه ساز فشارخون است می تواند به طور فزاينده به چشم، کلیه و قلب صدمه بزند.

برچسب ها: ادویه ، نمک ، فشار خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.