سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در بيانيه عدالت‌خواه مطرح شد

9دي ماهيت مردمي و ديني انقلاب را آشکار کرد

جنبش عدالت‌خواه به مناسبت گراميداشت حماسه عاشورايي 9 دي بيانيه‌اي را صادر كرد.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران،جنبش‌عدالت‌خواه دانشجویی ضمن گراميداشت حماسه عاشورايي نهم دي ماه بیانیه‌ای را به همين مناسبت منتشر کرد.

متن بیانیه بدين شرح است:

«آن کسانى که خیال می‌کنند، می‌توانند میان نظام و میان مردم جدائى بیندازند، ببینند و بفهمند که این نظام، نظام خود مردم است، مال مردم است. امتیاز نظام ما به این است که متعلق به مردم است. آن کسانى که با همه‌ وجود نظام جمهورى اسلامى را و اسلام را و این پرچم برافراشته را در این کشور نگه داشته‌اند، در درجه‌ اول خود مردمند». رهبر معظم انقلاب اسلامی

سالروز حماسه‌ بزرگ نهم دی‌ ماه و حضور کم‌نظیر مردم در صحنه دفاع از انقلاب و ارزش‌های ایمانی را گرامی می‌داریم. همانگونه که رهبر انقلاب هم در بیانات خود اشاره داشتند، حماسه 9 دی در واقع بیان دو نکته‌ اساسی از ماهیت انقلاب اسلامی بود: حضور مردم در صحنه و ایمان دینی آنها.

حماسه 9 دی نشان‌داد که از ابتدا تا انتهای این انقلاب را باید به نام مردم نوشت. انقلاب اسلامی را باید تنها انقلاب بزرگ جهان دانست که نقش مردم در پیروزی، تثبیت و تداوم آن تا این حد برجسته بوده است. تا آن‌جا که حتی حاکمیت ولایت فقیه به عنوان رکن اساسی جمهوری اسلامی نیز جز با حضور و خواست مردم استوار نمی‌شود.

قطعا سوی دیگر حقیقت حمایت مردم از نظام اسلامی، به ضرورت منش مردم‌سالارانه مسئولین نظام باز می‌گردد. به اینکه نظام جمهوری اسلامی فرصت حضور سازمان‌یافته و ساختارمند مردم در بدنه نظام را فراهم سازد. این‌که نقش حمایت‌گرانه‌ مردم از نظام در تک‌تک عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و… تقویت شود.

اما بایستی از مسئولین محترم پرسید چه‌قدر دغدغه‌ این حضور برای ایشان موضوعیت دارد؟ سیستم اقتصادی ما چه میزان بر پایه‌ نقش و حضور مردم طراحی شده است؟ در عرصه فرهنگ چه فرصت‌هایی برای حضور مردم فراهم آمده است؟ آیا مردم در ساختار سیاست خارجی و دیپلماسی جمهوری اسلامی دخیل‌اند؟ واضح‌تر از همه این‌که آیا اساسا مردم تنها حق حمایت دارند؟ مردم تنها می‌توانند در مقابل فتنه به خیابان بیایند؟ نمی‌توانند برای مبارزه با مفاسد اقتصادی فریاد بزنند؟ نمی‌توانند مبارزه با تبعیض را فریاد کنند؟ اعتراض‌شان را بر ظلم و بی‌عدالتی کجا باید ارائه دهند؟

حضور مردم همان‌طور که در حوادث پس از انتخابات حماسه ساز بوده، در هر عرصه‌ دیگر از حکومت نیز می‌تواند سازنده باشد. حضوری که آینده‌ آن به پاسخ پرسش‌های بالا و پرسش‌های دیگری از این دست بازمی‌گردد.

انتهای پیام/
برچسب ها: عاشورا ، دی ، بیانیه ، حماسه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.