سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پيام رئيس دانشگاه آزاد به مناسبت حماسه 9دي

بصیرت افزایی درسنامه کلیدی 9 دي است

در پيام رئیس دانشگاه آزاد به مناسبت حماسه ۹ دی آمده‌ است: حماسه‌ای ماندگار و تحسین برانگیز که اوج ارادت و علاقه‌مندی اقشار مختلف مردم ایران اسلامی به ولایت فقیه را به جهانیان نمایاند.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، متن پيام فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت حماسه 9 دی به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و درود به روح پر فتوح امام خمینی (ره) و شهیدان ایران اسلامی و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)

نهم دی ماه سالروز ولایتمداری مردم ایران و بروز زیباترین جلوه‌های بصیرت،‌ ولایتمداری و دشمن‌شناسی ملت ایران بود که توانست نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب سازد.

لازمه درک واقعیت‌های حماسه 9 دی و بهره‌گیری از آن تأمل و درنگ بر چرایی و چگونگی آن است.

ملت شریف ایران دانش‌آموخته مکتب عاشوراست که حماسه 9 دی را آفرید، حماسه‌ای ماندگار و تحسین برانگیز که اوج ارادت و علاقه‌مندی اقشار مختلف مردم ایران اسلامی به ولایت فقیه را به جهانیان نمایاند.

این حماسه تاریخی ملت ایران سبب شور و نشاط و گرمابخشی مضاعف به دل‌های دوستان و یاران و وفاداران به انقلاب اسلامی و ارزش‌ها و دستاوردهای والای آن شد و عزم و اراده ملت را برای پاسداری از ایران اسلامی و ارزش‌های ناب انقلاب اسلامی را بار دیگر استوارتر کرد.

حماسه 9 دی حاوی درس‌هایی گرانسنگ برای همگان، بالاخص قشر دانشگاهی است، بصیرت و بصیرت افزایی، درسنامه کلیدی این روز است، درسی که بر با حق بودن و در کنار حق بودن تأکید می‌کند همانگونه که امیر مومنان امام علی(ع) خود تأکید داشت: « لاَ یَحْمِلُ هَذَا اَلْعَلَمَ إِلاَّ أَهْلُ اَلْبَصَرِ وَ اَلصَّبْرِ وَ اَلْعِلْمِ بِمَوَاضِعِ اَلْحَقِّ » ماندن در کنار حق بصیرت و صبر می‌خواهد.

بصیرت «گوهری» است که در همه زمان‌ها و برای آحاد جامعه لازم است اما ارزش آن هنگامی دو چندان می‌شود که بر اثر غبار آلودگی شناخت جبهه حق و باطل دشوار می‌شود و بسیاری از انسان‌ها که شاید به جهت موقعیت، جایگاه و مقام، تحصیلات و مرتبه علمی، خود را دارای بصیرت می‌دانند اما به هنگام امتحان، کار نامه خوبی دریافت نمی‌کنند و بدتر از آن اینکه نه به عدم قبولی خویش معترف می‌باشند و نه این آزمون را – که قرآن کریم از آن به فتنه یاد می‌کند- درک می‌نمایند.

در این برهه از زمان که تحولات جهانی شدیدا تحت تاثیر بیداری اسلامی است باید هوشمندانه‌تر به مسائل نگریست، که ناخواسته در راستای اهداف شوم استکبار جهانی قدمی برنداریم و این امر مهیا نخواهد شد جز با بصیرت، بصیرت که خداوند رحمان آن را چشم بینای انسان می‌داند و از پیامبرش نیز خواسته که بگوید روش من دعوت از روی بصیرت است. آنجا که می‌فرماید: «قُلْ هَـذِهِ سَبِیلِی أَدْعُو إِلَی اللّهِ عَلَی بَصِیرَةٍ أَنَاْ وَمَنِ اتَّبَعَنِی وَسُبْحَانَ اللّهِ وَمَا أَنَاْ مِنَ الْمُشْرِکِینَ.» (یوسف، 108)

وظیفه خطیر دیده‌بانی و تحلیل بر عهده قشر دانشگاهی است و می‌بایست در تمامی احوالات مبلغ بصیرت باشند چرا که ماهیت علم ، بصیرت است  چرا که دانش مسیر درست اندیشیدن را به ما نشان می‌دهند ولی این بصیرت است که منظور غایی از برآوردن فکر را ترسیم و تعیین می‌کند.

قشر دانشگاهی که متشکل از انسان‌هایی فرهیخته است بیش از پیش باید بصیرت داشته باشند و در صدد بصیرت افزایی باشد و  با الهام از فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند: «انسان با روح انسان است ، با بصیرت انسان است»، بصیرت را لازمه انسانیت بداند و ترویج دهد.

اما باید دانست که دشمنان نظام و انقلاب لحظه‌ای دست از دشمنی برنخواهند داشت، لذا باید با بصیرت و درک انقلابی، حوادث و اتفاقات و حضوری مداوم و گسترده با نگاه به سرچشمه معارف ولایت و رهبری راه، را همچون گذشته گم نکنیم.

بی تردید ملت شریف ایران فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) مبنی بر اینکه: «تمام مشکلاتی که برای افراد یا اجتماعات بشر پیش می‌آید، بر اثر یکی از این دو است، یا عدم بصیرت، یا عدم صبر، یا دچار غفلت می‌شوند، واقعیت‌ها را تشخیص نمی‌دهند، حقایقها را نمی‌فهمند، یا با وجود فهمیدن واقعیات، از ایستادگی خسته می‌شوند.» به عنوان آموزه‌ای راهبردی و راهگشا دانسته و در تمامی عرصه‌ها بصیرت را معیار انتخاب می‌دانند.

سایه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مستدام باد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.