سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جای نان صنعتی در سفره های مردم خالی است

در غفلت مسئولان نان صنعتی با تمام مزایا به سفره های مردم راه نمی یابد

عباس قبادی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز ضایعات نان به کمتر از 10 درصد رسیده است گفت: با توجه به ذائقه مردم به نان های سنتی، نان های صنعتی در سفره ها به جایگاه خود نرسیده است.

وی ادامه داد: از سوی ارگان ها و تشکل های مربوط در حوزه فرهنگ سازی استفاده از نان های صنعتی کوتاهی شده است.

وی با اشاره به مزایای صنعتی شدن تولید نان کشور گفت: نان های صنعتی چه به لحاظ بهداشتی، کیفیت، مدت زمان نگهداری و ارزش غذایی نسبت به نان های سنتی شرایط بهتری دارند.

قبادی خاطر نشان کرد: پس از طرح هدفمندی یارانه ها و تحول در بخش گندم، آرد و نان نسبت به قبل ضایعات نان کاهش یافته است که با صنعتی شدن صنعت نان کشور ضایعات نان به حداقل ممکن می رسد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه در زمینه اختصاص آرد به واحد های تولید نان صنعتی مشکلی وجود ندارد، گفت: فارغ از هر گونه محدودیتی آرد مورد نیاز واحد های تولید نان صنعتی تامین می شود./س

برچسب ها: نان ، سنتی ، صنعتی ، یارانه ، هدفمندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.