به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، عيسي گلشاهي مديرکل دفتر بهبود کيفيت و فرآوري سازمان شيلات ايران در نشستي که به مناسبت جشنواره ميگو برگزار شد گفت: در جشنواره ميگو به دنبال استفاده از پتانسيل هاي استان هاي توليدي هستيم تا بومي سازي، توليد، مصرف و صادرات را در کل کشور عملي کنيم.
وي ادامه داد: در توليد و صادرات ميگو به تکنولوژي هاي مناسبي دسترسي پيدا کرديم و با توجه به مشکلات عديده از جمله بيماري ميگو توانستيم 2000 تن ميگو تولي کنيم و با توسعه پايدار به رقم بالغ بر 10 هزار تن برسانيم.
وي افزود: اتکا به يک بازار هدف در حوزه شيلات نمي تواند به عنوان تضميني براي صادرات پايدار باشد و با توجه به تحريم ها بازارهاي متعددي را براي صادرات ميگو پيدا نموده ايم.
وي افزود: 95 درصد ميگوي توليدي کشور صادر مي شود و براي رسيدن به توليد پايدار بايد از ظرفيت هاي توليد و پتانسيل هاي موجود استفاده کنيم.
گل شاهي افزود: براي رسيدن به توليد پايدار بايد از ظرفيت هاي توليد و پتانسيل هاي موجود استفاده کنيم.
وي تصريح کرد: ميگو در زمين هاي لم يزرع پرورش و توليد مي شود و توليد آن باعث رشد و توسعه مناطق تحت پوشش مي شود.
مديرکل دفتر بهبود کيفيت و فرآوري سازمان شيلات ايران ادامه داد: در حوزه تجارت داخلي و بازارهاي خارجي بايد فرهنگ سازي مناسبي ايجاد شود.
وي اضافه کرد: سازمان شيلات کشور به دنبال آن است تا از برند در حوزه توليد ميگو در جشنواره ميگو تقدير به عمل آيد.
گلشاهي افزود: ميزان مصرف سرانه ميگو در کشور در سال گذشته به 400 گرم رسيده است.
وي ادامه داد: جشنواره شيلات با همکاري سازمان مناطق آزاد قشم در 17 تا 19 آبان ماه در جزيره قشم برگزار مي شود.
همکاري بين سازمان مناطق آزاد قشم و سازمان شيلات باعث رشد و توسعه و توليد و صادرات ميگو مي شود.
شايان ذکر است: در نمايشگاه 20 الي 15 غرفه وجود دارند و محصولاتشان را ارايه خواهند داد و از برنامه هاي جانبي اين جشنواره برگزاري کلاس ها و کارگاه هاي تخصصي طبح ميگو و... مي باشد./عب