سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوق يابي توليدمحصولات کشاورزي به سمت ارگانيک

يکي از اهداف برنامه پنجم توسعه کشور،توليد 25 درصد محصولات کشاورزي به صورت ارگانيک است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران رجايي رئيس کميسيون کشاورزي آب و منابع طبيعي مراسم گراميداشت روز جهاني غذا که در سازمان تعاون روستايي ايران برگزار شد گفت:رسيدن به استاندارد هاي غذايي جامعه به حد جهاني وهمچنين استفاده از روشهاي تعاملي در توليد از اصول مهم توسعه اين بخش است.

وي ادامه داد:در بحث پروتئين تا سال 1404سرانه مصرف بايد به 60 گرم در روز ارتقاء پيدا کند.

رجايي ادامه داد:درکشور30 ميليون هکتار اراضي کشاورزي وجود داردکه بايد با برنامه ريزي هاي لازم به خوبي از اين ظرفيت استفاده کنيم.

وي افزود:قانون ملي ايمني زيستي در مجلس بررسي مي شودکه بايد بااستفاده از تکنولوژي هاي نوين طراحي لازم صورت گرفت.

رئيس کميسيون کشاورزي آب ومنابع طبيعي تاکيدکرد:کميت غذا درکشور مانع فراموشي کيفيت غذا نشده است و ما به سمت تامين غذاي ارگانيک گام برمي داريم که براساس اهداف برنامه پنجم بايد حداقل 25 درصد محصولات کشاورزي ارگانيک توليد شوند.

وي اضافه کرد:در برنامه پنجم توسعه بايد حداقل 35استفاده از کودهاي شيميايي کاهش يابد ودراين راستا کنترل باقي مانده سموم در مواد غذايي جزبرنامه هاي اساسي کشور است.

رجايي تصريح کرد: ايجاد شهرکهاي کشاورزي برندسازي و افزايش نرخ سرمايه گذاري بخش کشاورزي از 4 درصد به 15 درصد و همچنين استفاده از درياهاي پيراموني و پالايشگاههاي آب از اهداف اصلي اين بخش است.

رئيس کميسيون کشاورزي آب ومنابع طبيعي خاطرنشان کرد:سالانه 10 درصد منابع صندوق ذخيره توسعه ملي کشور که از منابع نفت و گاز تهيه مي شود در اختيار بخش کشاورزي قرار مي گيرد./عب
برچسب ها: محصول ، کشاورزی ، ارگانیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.