سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا می دانید روش های نابود کردن نگرانی چیست؟

اگر می خواهید بدانید روش های نابود کردن نگرانی چیست خواندن این مطلب را از دست ندهید.

شیرین ملکی متخصص روانشناس بالینی و روان درمانگر در گفتگو با خبرنگار  كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت:  از بهترین راه های برطرف کردن نگرانی به کارگیری"نابودگر نگرانی" در هر وضعیت اضطراب آور و ناراحت کننده است.

وی در ادامه مطلب خود افزود: چهار گام استفاده از روش نابودگر نگرانی به شرح زیر است: گام اول: وضعیت نگران کننده را به روشنی توصیف کنید.

ملکی تصریح کرد: وضعیت نگران را به روشنی توصیف کنید که دقیقاً نگران چه خبری  هستید.

وی در ادامه مطلب خود افزود: افراد بسیاری اغلب در مورد چیزهای مبهم نگران هستند و افکار آنها شلوغ و پیچیده است .

این متخصص روانشناسی بالینی اظهار داشت: آنها مانند کودکان در تاریکی شب به دلایل نامشخص و مبهمی نگرانند و آنها اطلاعات کافی در مورد چیزی که نگرانشان کرده است ندارند و این موضوع باعث واکنش افراطی آنها می شود.

وی تصریح کرد: در پزشکی می گویند تشخیص صحیح، نیمی از درمان است ،توصیف دقیق نگرانی تان به صورت نوشتار اغلب بلافاصله راه حل هایی را در پیش پایتان می گذارد و نگرانی تان را برطرف می کند.

 گام دوم : بدترین نتیجه ممکن این شرایط نگران کننده را تعیین کنید

این متخصص روانشناسی بالینی تصریح کرد: بیشتر احساسات منفی و موقعیت های نگران کننده به خاطر انکار واقعیت ، احساس اضطراب شدیدی می کنند و امیدوارند با نادیده گرفتن این وضعیت از شرش خلاص شوند یا جدیت این موضوع از بین خواهد رفت.

وی در ادامه گفت: اما این روش به ندرت کارایی دارد، وقتی بدترین نتیجه احتمالی وضعیت موجود را شناسایی کردید اغلب پی می برد که وضعیت آنقدر هم  که شما فکر می کردید بد نیست.

ملکی اظهار داشت: ممکن است مالی را از دست داده باشید اما ورشکسته نیستید حتی اگر ورشکسته هم شده باشید وضعیت نگران کننده یک واقعیت است و باید با آن مواجه شد.

وی در ادامه افزود: اگر حتی مسئله سلامتی در میان است تصمیم بگیرد با آن روبرو شوید خودتان را بازی ندهید و هر کاری برای رفع مشکل انجام دهید و سلامتی را از درگاه خداوند بخواهید و به متخصص مراجعه کنید .

 گام سوم: تصمیم بگیرید که بدترین را بپذیرید

این متخصص روانشناسی بالینی تصریح کرد: از آنجا که بیشترین اضطراب ها به علت خودداری از شناسایی و پذیرش بدترین شرایط احتمالی است با پذیرش بدترین اتفاق ممکن، اضطرابتان از بین می رود و احساس آرامش می کنید . وقتی پذیرش را جایگزین تکذیب می کنید به طور کامل بر احساس و ذهنتان غلبه می باشد .

 گام چهارم :بی درنگ برای بهبود شرایط دست به کار شوید

ملکی تصریح کرد: هر کاری را که آسیب و صدمه را کاهش می دهد و خسارت هایتان را کم می کند انجام دهید.

وی خاطر نشان کرد: چنان درگير حل مشکل شوید، دیگر زمانی برای نگرانی باقی نمی ماند./ع2
برچسب ها: نگرانی ، تصمیم ، اضطراب ، احساس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
fatemeh tavakoli
۱۵:۱۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۱
مطلب خوبی بود...