استفاده از چاي زنجبيل هضم را آسان و اثرات سودمندي را در رفع تهوع خواهد داشت و همچنين به عنوان درماني سنتي براي سرماخوردگي، گلودرد و آنفلوآنزا به كار ميرود و بهتر است براي رفع تندي اين چاي از برگ نعناع آسياب شده در اين چاي استفاده شود.
طريقه دم کردن چاي زنجبيل
می توانید ریشه زنجبیل تازه را نیز بخرید، و با دکم کردن تکه های آن به اندازه نصب کف دست یا با نصف قاشق چیاخوری دکمه رنده شده، شسته شده و پوست دار در آب گرم یا با ریختن نیم لیتر آب جوش روی 30 گرم ساقه ریشه دار، چای زنجبیل درست و مصرف کنید. برای اینکار بگذارید چای مورد نظر به مدت 15 دقیقه دم بکشد و سپس روزانه دو لیوان از آنرا میل کنید.
ميتوان چاي زنجبيل را بعد از سرد شدن در يخچال گذاشت و خنك كرد و ماننديك
نوشابه سرد استفاده كرد.