به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، در واقع قند غوره کمتر از انگور رسیده است. البته این مساله دلیل بر آن نیست که بگوییم غوره هیچ قندی ندارد و نمیتواند سبب نوسانهای قندخون شود. مصرف هرازگاه غوره مشکلی ایجاد نمیکند.
غوره معمولا به شکل آبغوره مصرف میشود و چون جلوی آفتاب میماند و حرارت میبیند ویتامین c نداشته و تنها طعمدهنده است. به عبارت دیگر آبغوره هیچ خواصی برای بدن ندارد.
عدهای از افراد برای پایین آوردن چربی خون، آبغوره میخورند. این تفکر به هیچ عنوان صحیح نبوده و آبغوره نمیتواند چربی و قندخون را پایین بیاورد. برخلاف تصور عموم که مصرف ناشتای آن سبب لاغری میشود باید گفت آبغوره نه تنها لاغر نمیکند بلکه مخاط دستگاه گوارش را هم تخریب میکند./س