غوره همان انگور کال است. طعم آن هم ترش است. در واقع میوهها هر چقدر بیشتر میرسند، قندشان بالاتر میرود.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، در واقع قند غوره کمتر از انگور رسیده است. البته این مساله دلیل بر آن نیست که بگوییم غوره هیچ قندی ندارد و نمیتواند سبب نوسانهای قندخون شود. مصرف هرازگاه غوره مشکلی ایجاد نمیکند.
غوره معمولا به شکل آبغوره مصرف میشود و چون جلوی آفتاب میماند و حرارت میبیند ویتامین c نداشته و تنها طعمدهنده است. به عبارت دیگر آبغوره هیچ خواصی برای بدن ندارد.
عدهای از افراد برای پایین آوردن چربی خون، آبغوره میخورند. این تفکر به هیچ عنوان صحیح نبوده و آبغوره نمیتواند چربی و قندخون را پایین بیاورد. برخلاف تصور عموم که مصرف ناشتای آن سبب لاغری میشود باید گفت آبغوره نه تنها لاغر نمیکند بلکه مخاط دستگاه گوارش را هم تخریب میکند./س