سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شمقدری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

عده‌ای به دنبال سهم خواهی سیاسی از سینما هستند/لازم باشد مستندات را رو می‌کنم

دخالت‌ها در سینما بیش از آنکه ارزشی باشد يك نوع سهم خواهی سیاسی است.

جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران در  خصوص اختلافات حوزه هنری و وزارت ارشاد گفت: وزارت ارشاد طبق قوانین جاری کشور تنها متولی مدیریت سینمای کشور است، اما عده ای نمی خواهند این مدیریت اعمال شود می خواهند خودشان دخالت کنند و صاحب رای باشند.
وی در ادامه اظهار داشت: ما از بعضی دخالت ها نگران نیستیم وقتی که دخالت ها ناظر به دغدغه ها و ارزش ها است اما دیده می شود دخالت ها بیش از آن که دنبال دغدغه و ارزش باشد بیشتر یک رقابت سیاسی است و یک نوع سهم خواهی است و برای این صحبتم مستنداتی دارم که اگر روزی لازم شد ارائه خواهم داد.
شمقدری تصریح کرد: ارشاد چاره ای جز تمکین کردن به قانون ندارد اما طرف مقابل شرایط و امکاناتی دارد که می تواند شرایط عادی سینمای ایران را به چالش بکشد و این کار را انجام داده است.
رئیس سازمان سینمایی اظهار داشت: متاسفانه بعضی از سینماگران از این اتفاقات خوشحال هستند عمده ای از آن ها در طراحی این توطئه نقش جدی داشتند.
شمقدری گفت: هیچ کس ادعا نمی کند سینمای ایران به نقطه ی آرمانی خود رسیده است سینما ضعف های زیادی دارد.
وی در ادامه افزود: ما اجازه دادیم بخش خصوصی فیلم بسازد البته این بخش ملاحظات خاص خودش را دارد و همین که از خط قرمز ها عبور نکند باید پذیرفت. اگر خط قرمز ها تغییر کرده باید تعیین شود فی البداهه نمی توان کاری انجام داد.
شمقدری خاطرنشان کرد: ما بر اساس آئین نامه مصوب هیئت وزیران عمل می کنیم و تصمیم گیری می کنیم و افرادی که فیلم ها را بازبینی می کنند افراد شناخته شده و کارشناس و معتمد نظام هستند.
وی گفت: در این قضایا بیش از هر چیز سینما آسیب دید و وزارت فرهنگ و ارشاد مظلوم واقع شد. ما طبق قانون عمل کردیم همان گونه که رهبر معظم انقلاب ابتدای سال فرمودند باید به قانون تمکین کنیم. اما بعضی به صورت آشکار رفتار بی قانونی انجام می دهند و دیگران را به بی قانونی تشویق می کنند.
شمقدری در ادامه اظهار داشت: این فرایند نمی تواند استمرار داشته باشد و اگر در عرصه انتخابات به دنبال سهم خواهی هستند و با قضیه ورود به عرصه های دیگری دارند از روش های دیگری استفاده کنند. سینما مکان خوبی برای انجام این کار نیست و اگر سینما بستر چنین رقابت هایی شود برای آن ها عواقب خوبی نخواهد داشت.
وی در خصوص فیلم هایی که گفته میشود با مشکل اکران مواجه هستند، گفت: طبق لیستی که به من دادید فیلم های پاداش، خانه پدری، زمهریر و پریناز باید اصلاحات زیادی صورت بگیرد و فیلم های تلفن همراه رئیس جمهور، فرزند صبح، من مادر هستم، هفت و پنج دقیقه، خیابان های آرام، صد سال به این سال ها و پوسته مشکلی برای اکران ندارند./ي2
برچسب ها: سینما ، شمقدری ، سیاست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.