سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امضای تفاهم نامه صندوق توسعه ملی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری،

تخصیص 500 میلیون دلار تسهیلات در بخش های گردشگری و صنایع دستی

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در حال حاضر 20 میلیارد دلار تقاضا برای سرمایه گذاری در بخش های گردشگری و صنایع دستی وجود دارد که این 500 میلیون دلار بخشی از این نیاز را مرتفع خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران،تفاهم نامه صندوق توسعه ملی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای تخصیص 500 میلیون دلار تسهیلات در بخش های گردشگری و صنایع دستی عصردیروز توسط محمدرضا فرزین؛مدیر عامل صندوق توسعه ملی و سید حسن موسوی؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به امضا رسید.
سید حسن موسوی  رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این مراسم گفت: ایران سرزمین چهار فصلی است که شاید در گذشته دور استفاده زیادی از این ظرفیت های سرشار نشده که یکی از دلایل آن بهره مندی از ذخایر نفتی طی 100 سال گذشته است و پس از انقلاب اسلامی، موضوع گردشگری مورد توجه قرار گرفت و در دولت های نهم و دهم سرعت و شتاب بیشتری یافت.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: مهم ترین معبر تحقق جایگزین مناسب برای نفت، توسعه گردشگری است که سالانه یک میلیارد نفر سفر خارجی در دنیا دارند که متاسفانه ما سهم چندانی نداریم که به همین منظور رشد 150 درصدی در ورودی گردشگران به کشور را برای امسال هدف گذاری کرده ایم و برای صادرات صنایع دستی نیز به دنبال رشد 300 درصدی صادرات در سال جاری هستیم.
موسوی با اشاره به اینکه در گام نخست 500 میلیون دلار از ظرفیت های صندوق توسعه در بخش های گردشگری و صنایع دستی صرف خواهد شد، گفت: اگر بانک های عامل آستین همت را بالا بزنند زودتر از این ظرفیت استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه لازمه ورود گردشگر به کشور توسعه زیرساخت ها است، گفت: زیرساخت های موجود، امکان پذیرش 7،5 میلیون گردشگر خارجی را دارد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تصریح کرد: در حال حاضر 20 میلیارد دلار تقاضا برای سرمایه گذاری در بخش های گردشگری و صنایع دستی وجود دارد که این 500 میلیون دلار بخشی از این نیاز را مرتفع خواهد کرد.
موسوی درباره سقف تسهیلاتی که به سرمایه گذاران از این منبع خواهند داد نیز گفت: بر اساس کار کارشناسی سقف تسهلات هر پروژه جداگانه مشخص خواهد شد.
وی درباره استفاده از بانک گردشگری در کنار 11 بانک عاملی که در ارتباط با صندوق توسعه ملی هستند برای ارائه این تسهیلات، اظهار داشت: اگر این بانک در فهرست بانک های عامل صندوق توسعه ملی قرار گیرد از آن هم می توان استفاده کرد./ر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.