ساسان
عباسي در گفتوگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران در ياسوج، افزود: هنگام
طبخ و حرارت غذا در ظروف آهني، مقداري از آهن اين ظروف ميتواند وارد غذا
شود و علاوه بر اين، نبايد مواد غذايي را به صورت مستقيم، در اين ظرف
نگهداري كرد.
وي اضافه كرد: بيماران مبتلا به تالاسمي ماژور، به علت
دريافت مكرر خون، در معرض خطر مسموميت با آهن بوده و افراد مبتلا به نوع
مينور نيز، اگرچه به ندرت نيازمند دريافت خون ميشوند، اما به دلايل زيادي
امكان مسموميت با آهن در آنان وجود دارد./ب