یاسوج /
بيماران تالاسمي از ظروف آهني براي طبخ غذا بپرهيزند

ساسان عباسي در گفت‌وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران در ياسوج، افزود: هنگام طبخ و حرارت غذا در ظروف آهني، مقداري از آهن اين ظروف مي‌تواند وارد غذا شود و علاوه بر اين، نبايد مواد غذايي را به صورت مستقيم، در اين ظرف نگهداري كرد.
وي اضافه كرد: بيماران مبتلا به تالاسمي ماژور، به علت دريافت مكرر خون، در معرض خطر مسموميت با آهن بوده و افراد مبتلا به نوع مينور نيز، اگرچه به ندرت نيازمند دريافت خون مي‌شوند، اما به دلايل زيادي امكان مسموميت با آهن در آنان وجود دارد./ب