سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئيس جمهور آمريکا :

تیراندازی کردن در آمریکا یک میراث ملی است که از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است

اوباما در ديداري که در بيمارستان با مجروحان حادثه تيراندازي در کلرادو داشت ، گفت : اسلحه و تيراندازي ميراث ملي مردم آمريکاست.

به گزارش گروه بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از گاردین، باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا در پایان سفر خود به ایالت کلرادو و دیدار با خانواده هاي قربانیان تیراندازی در یک سینما اين ايالت گفت: تیراندازی کردن در آمریکا یک میراث ملی است که از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است اما چنین حادثه‌هایي بصورت روازنه در دیگر شهرهای آمریکا در حال رخ دادن است.
وي ادامه داد: افرادي که در اين حداثه کشته شده اند معادل نیمی از جوانانی هستند که هر روزه بخاطر این دست از خشونت‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

وي ادامه داد :با فعالان هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه و فعالان مذهبي همکاری می‌کنيم تا به وفاقی در خصوص کاهش خشونت‌ها برسيم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.