دکتر سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان باید از همه گروه های غذایی در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنید.
وی در ادامه مطلب خود افزود: چرا که با رعایت برنامه غذایی درست می توانید از بروز ضعف و تشنگی در طول زمان روزه داری تا حد زیادی جلوگیری کنید.
ابراهیمی تصریح کرد: در این جا 6 گروه غذایی را به شما معرفی می کنیم.
وی ادامه داد: گروه شیر یا جانشین آن ماست و دوغ را می توان استفاده کرد.
ابراهیمی اظهار کرد: گروه گوشت ها شامل انواع گوشت ها مرغ ها،
ماهی و یا جانشین های آن پنیر و
تخم مرغ می توان در ماه مبارک رمضان استفاده کرد.
ابراهیمی در ادامه عنوان کرد: گروه نان و غلات که شامل انواع نان ها و مرغ و .. می باشند هم می توان استفاده کرد.
وی تصریح کرد: گروه سبزی ها و میوه ها که شامل انواع سبزی خوردن، هویچ، کاهو، خیار و
گوجه فرنگی و کدو و همچنین انواع میوه ها را می توان در ماه رمضان استفاده کرد.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: همچنین گروه چربی ها که شامل روغن های خوراکی، کره، خامه، دانه زیتون و دانه های روغنی، پسته و بادام و فندوق است می توان در برنامه غذایی روزانه خود گنجاند./ح