شقایق احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: مشکلات مربوط به خوردن یا بیماری های موسوم به اختلالات غذا خوردن در هر 2 جنس شیوع دارد.
وی با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان داده است زنان در زمان ناراحتی ، اختلال تغذیه ای بیشتری پیدا می کنند و در واقع گرایش به غذا به عنوان یک عامل آرامش بخش در زنان بیشتر از مردان است.
احمدی تصریح کرد: همین طور گرایش به غذاهای شیرین و پرچرب و غذاهای آماده و
فست فود در زمان غمگین بودن در زنان بیشتر از مردان است.
وی ادامه داد: پرخوری و تغذیه نامناسب کلید بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و عروقی و
دیابت است.
احمدی خاطر نشان کرد: پس این بار که دچار ناراحتی و
افسردگی شدید به جای یخچال سراغ یک وسیله ورزشی یا یک تفریح مناسب و بی خطر بروید./عط