سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با مصرف ویتامین ها روند آلزایمر را كاهش دهيد

تغذیه مناسب نقش مهمی در کند شدن بیماری آلزایمر دارد با گنجاندن برخی مواد و ویتامین ها در رژیم غذایی می توان روند بسیاری را کند کرد.

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلزایمر بیماری است که در کهنسالی شیوع دارد و خیلی نمی توان روند آن را کند کرد اما با استفاده از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند گردو، ماهی، روغن سویا می تواند روند این بیماری را کند کرد.

وی افزود: تغذیه مناسب و استفاده از املاح و ویتامین ها می تواند تاثیر گذار باشد در غیر این صورت پزشک مکمل های غذایی مانند ویتامین C و E و روی زینگ را تجویز خواهد کرد .

وی خاطر نشان کرد: مصرف تخم مرغ می تواند باعث تمرکز بیشتر در این بیماران شود، مصرف سه تخم مرغ در هفته به این بیماران توصیه می شود.

وي در پايان افزود: تغذیه مناسب باعث می شود قوای مغزی دیرتر تحلیل برود و فرد کمتر دچار فراموشی شود. آلزایمر بیماری است که به دلیل اختلالات عصبی باعث از بین رفتن سلولهای عصبی و از دست دادن حافظه می شود./ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.