سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پژوهش هاي علمي الزامات توسعه پايدار هستند

مدرس گروه آموزش عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل با بيان اينكه شناخت و ارزیابی وضعیت تولید علم و فعالیت های پژوهشی امری ضروری است، گفت: پژوهش هاي علمي الزامات توسعه پايدار هستند.

 موسي يمين فيروز مدرس گروه آموزش عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل در گفتگو با خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه پژوهش های علمی در حوزه های مختلف از الزامات توسعه پایدار است گفت: شناخت و ارزیابی وضعیت تولید علم و فعالیت های پژوهشی امری ضروری برای سیاستگذاران توسعه علمی کشور محسوب می شود.  
 
وي با اشاره به اينكه یکی از کارآمدترین شیوه های تحلیل تولیدات علمی استفاده از مطالعات علم سنجی است تصريح كرد: هدف از این پژوهش تعیین رتبه علمی ایران در حوزه علمی ارتوپدی در جهان و خاورمیانه بوده و موسسات و نویسندگان برتر این حوزه در کشور ایران با توجه به شاخص های علم سنجی معرفی خواهند شد كه در نهایت فرآیند تولیدات علمی این رشته در 18 سال اخیر در ISI ترسیم می گردد.  
 
وي يادآور شد: پژوهش حاضر با کمک شاخص های علم سنجی مانند، استناد، شاخص H تولیدات علمی ایران در حوزه ارتوپدی در پایگاه ISI طی سالهای 1993 الی 2011(18 سال) مورد ارزیابی قرار می گیرد كه جامعه آماری این پژوهش را 253 مدرک علمی بازیابی شده است .  
 
مدرس گروه آموزش عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل با بيان اينكه نتایج نشان داده که کشور ایران در تولیدات علمی این حوزه دارای رتبه 34 در جهان و رتبه 3 در خاورمیانه است يادآور شد: از میان موسسات ایرانی به ترتیب دانشگاه علوم پزشکی تهران(57 مدرک)، دانشگاه شریف(28 مدرک) و دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه(27 مدرک) بیشترین مدارک علمی این حوزه را تولید کرده كه  fshare A.، Parnianpour M و Salavati M به ترتیب جزء سه نویسنده برتر این حوزه علمی در کشور محسوب می شوند.  
 
اين دكتراي حسابداري در ادامه يادآور شد: بطور کلی 253 مدرک تولید شده ایران در این حوزه تا تاریخ 14 مارچ 2012، 1253 بار، مورد استناد سایر پژوهشگران قرار گرفته است.  
 
وي با اشاره به اينكه نتايج حاصله نشان داد كه تولیدات علمی ایران در حوزه ارتوپدی در دوره مورد بررسی به ویژه در سالهای 2005 به بعد رشد چشمگیری داشته است خاطرنشان كرد:با توجه به شاخص اچ بدست آمده، تولیدات علمی این حوزه در ایران نیز از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار است./عط 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.