به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت:
کم خونی در دوران بارداری به دلیل کمبود آهن موجب تأخیر رشد جنین، تولد نوزاد با وزن کمتر از 2 هزار و 500 گرم می شود.
زینب حیدری اظهار کرد: افرادی که دچار کمبود آهن و کم خونی هستند، احساس ضعف و خستگی کرده و در نتیجه از کارایی آن ها نیز کاسته می شود.
وی با تصریح اینکه یکی از راه های جلوگیری از ابتلاء به کمبود آهن غنی سازی مواد غذایی است، ابراز کرد: غنی سازی نان و آرد گندم با آهن و
اسید فولیک از آن جمله است.
وی ادامه داد: غنی سازی آرد گندم از حدود 60 سال پیش در کشورهای آمریکا و انگلیس اجرا شده است و ریز مغذی هایی مانند آهن، کلسیم و ویتامین های گروه B به آرد اضافه می شود./عط