به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه نشریه معروف آمریکایی «Eat This, Not That» در مطلبی به قلم «دانا لی اسمیت» (DANA LEIGH SMITH) به غذاها و نوشیدنیهایی پرداخت که بایستی پس از سن سی سال از مصرف آن دست کشید.
نویسنده این مقاله که از متخصصان در زمینه انتشار دستورالعملهای بهداشتی است، مینویسد: پیش از همه، توصیه میشود از ماستهایی که طعمهای مختلف داشته و دارای میزان بالایی شکر هستند (به مانند آنچه که در بستنی است) خودداری شود.
به گفته وی، این قاعده در خصوص کیک، پنکیک و نان صبحانه نیز صدق میکند.
او در ادامه میافزاید: نوشیدنیهای گازدار، حاوی رنگهایی هستند که میتوانند سرطان زا باشند؛ همچنانکه آنها منبع اصلی قند محسوب میشوند.
او سپس در فهرست نوشیدنیها و غذاهایی که باید پس از سی سالگی از مصرف آنها دست کشید به موارد: سس سویا و پنیر، سوسیس و کالباس، چیپس سیب زمینی، مارگارین (که از آن با عنوان کره گیاهی نیز نام میبرند)، بیگل (نوعی نان دوناتی شکل)، نان سفید، بیکن، بستنی کافئین دار، نوشیدنیهای ورزشی، کره بادام زمینی فرآوری شده، کنسرو میوه، سس ماکارونی فراوری شده، خامه قهوه، شربت پنکیک، غذاهای رژیمی منجمد ومحصولاتی که در آنها از آفت کشها استفاده شده (به مانند میوههایی که ارگانیک نیستند و در تهیه آنها از آفت کش استفاده شده)، شیرینیهای صبحانه، بیسکوئیتهای کرم دار، کوکتل و آبجو، یخ قوه (یا همان آیس کافی)، تنقلات بدون قند (که در آنها از قند مصنوعی استفاده شده) گوشت سوخته (گوشتی که به هنگام کباب کردن اثر دمای بالا مقداری از آن سوخته شده باشد) و سوپهای کنسروی اشاره کرد.
او همچنین میگوید: ترک این غذاها و نوشیدنیها به فرد این امکان را میدهد تا به شکلی سالم تر عمر کند و ظاهر و اندام خوبی داشته باشد.
انتهای پیام/
همه چی که افت کش استفاده میشه
قند و نوشابه و چیزهای خیلی چرب و شور رو میشه حذف کرد ولی نه همه دسته های غذایی که این گفته