همگام با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی انجام واکسیناسیون برای گروه‌های هدف در کنار اقدامات کنترل بحران سرعت گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی گفت: واکسیناسیون گروه‌های هدف بر اساس نوبت دهی یکی از اولویت‌هایی است که با جدیت در خراسان رضوی در حال انجام است و تاکنون افزون بر ۲۵ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال در این استان واکسینه شده‌اند.

او افزود: با پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن کرونا وارد این استان شده که به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تزریق شده است.


و استاندار خراسان رضوی ادامه داد: هم‌اکنون ۶۰ مرکز واکسیناسیون در خراسان رضوی دایر است که ۲۲ مرکز از این تعداد در شهر مشهد قرار دارد.

معتمدیان بیان کرد: واکسیناسیون در این استان به سرعت در حال انجام است و از ظرفیت سایر دستگاه‌ها و مراکز دولتی برای این منظور استفاده خواهد شد.

تزریق روزانه ۵۵ هزار دوز واکسن در خراسان رضوی

 مهدی قلیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه ۵۵ هزار دوز واکسن کرونا در خراسان رضوی تزریق می‌شود که از این میزان ۳۵ تا ۴۰ هزار دوز آن مربوط به مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.


او افزود: هم‌اکنون حدود ۲۵ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال در مناطق زیرپوشش این دانشگاه در برابر کرونا واکسینه شده‌اند که این میزان در جمعیت بالای ۴۵ سال ۵۸ درصد است.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بسیج جامعه پزشکی با استقرار تیم‌های واکسیناسیون و همکاری آستان قدس رضوی طرح واکسیناسیون ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر از ساکنان مناطق حاشیه شهر مشهد را آغاز کرده است.

۶۵ درصد افراد واکسینه شده دوز اول را دریافت کرده‌اند

محمد جعفر صادقی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: در حال حاضر بیش از ۶۵ درصد از شهروندان واکسینه شده خراسانی دوز نخست و ۳۵ درصد دیگر از شهروندان تاکنون دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.


بیشتر بخوانید



او افزود: هم‌اینک عملیات ایمن‌سازی شهروندان متولد قبل از سال ۱۳۵۵ یعنی افراد ۴۵ ساله به بالا در محدوده زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است.


مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ۳۲ پایگاه و مرکز واکسیناسیون در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر است که این دانشگاه علاوه بر کلانشهر مشهد ۱۵ شهرستان دیگر استان خراسان رضوی را نیز زیرپوشش دارد.

صادقی بیان کرد: شهروندانی که واکسن کرونا زده‌اند نباید تصور کنند بطور کامل در برابر این ویروس مصونیت دارند، زیرا هیچ واکسنی تضمین ۱۰۰ درصدی ندارد لذا همچنان موظف به رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیشگیرانه هستند.

واکسیناسیون جمعیت حاشیه شهر مشهد


 محسن ذاکریان رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی هم گفت: پایگاه‌های سیار واکسیناسیون عمومی کرونا با محوریت مساجد در مشهد راه‌اندازی شده است.


او  افزود: در این طرح که با همکاری سپاه امام رضا (ع) و دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بسیج جامعه پزشکی اجرا می‌شود هشت پایگاه سیار مسجدمحور، به منظور اجرای عملیات واکسیناسیون کرونا در مناطق کم‌برخوردار مشهد مستقر شده و واکسیناسیون عمومی انجام می‌دهند.


 سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی ادامه داد: فعالیت این پایگاه‌ها که اغلب در مساجد مستقر شده اند تا ۲ ماه آینده ادامه خواهد داشت.

نگرانی بابت تامین دوز دوم واکسن وجود ندارد

محمد احمدیان مدیر گروه جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم نباید نگرانی بابت تزریق دوز دوم واکسن کرونا داشته باشند، ممکن است محموله‌ها با تاخیر چند روزه توزیع شود.

او افزود: در حال حاضر مشکل خاصی در زمینه تزریق واکسن در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود ندارد و واکسیناسیون گروه‌های مختلف به سرعت در حال انجام است.


مدیر گروه جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: تاکنون بیش از ۵۰ درصد معلمان در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تعداد بیش از ۳۳ هزار نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

 

منبع؛ ایرنا

انتهای پیام//م.ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.