به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه یاکیتوری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده ۸۰۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
قارچ به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
مایونز نصف فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری
کره به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود.
روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.
بعد از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.
گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخها را روی آن گذاشته و کباب کنید.
در همین حین مایونز و سس خردل و مقداری کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با برس روی سیخهای کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.
نوش جان
منبع:مجله ژولیت
انتهای پیام/