به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه اسپاگتی اسفناج با سس آووکادو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم اسپاگتی
۱ پیمانه بیبی اسفناج (تازه)
۱ پیمانه لوبیا سفید
۱/۴ پیمانه ریحان (تازه)
۲ قاشق چایخوری پوست لیموترش (رنده شده)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ حبه سیر
۱ عدد آووکادو (رسیده و پوست کنده)
۱/۴ پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری بادام (خرد شده)
۱ قاشق چایخوری نمک
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
یه قابلمه رو پر از آب کنین و روی حرارت قرار بدین تا آب به جوش بیاد.
اسپاگتی رو در آب جوش بریزین و بهش آب نمک و روغن اضاف کنین.
وقتی که اسپاگتیها نرم شد، نصف لیوان آب از روی اون بردارین و کنار بذارین. سپس اسپاگتیها رو آبکش کنین.
نصف لیوان آبی که کنار گذاشته بودین رو به همراه اسفناج، لوبیا سفید، ریحون، سیر، آب لیموترش، پوست لیموترش، آووکادو، روغن زیتون و نمک در غذاساز بریزین و خوب مخلوط کنین تا حالت سس بگیره و نرم یکدست بشه.
سس بالا رو روی اسپاگتیها بریزین و مواد رو خوب به هم بزنین تا تمام اسپاگتیها به سس آغشته بشن.
اسپاگتی رو در ظرفی بریزین و روش رو با گرجه و بادام تزیین کنین.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/