در گزارش زیر طرز تهیه اسپاگتی اسفناج با سس آووکادو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه اسپاگتی اسفناج با سس آووکادو را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

۳۰۰ گرم اسپاگتی
۱ پیمانه بیبی اسفناج (تازه)
۱ پیمانه لوبیا سفید
۱/۴ پیمانه ریحان (تازه)
۲ قاشق چایخوری پوست لیموترش (رنده شده)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ حبه سیر
۱ عدد آووکادو (رسیده و پوست کنده)
۱/۴ پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری بادام (خرد شده)
۱ قاشق چایخوری نمک


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:
یه قابلمه رو پر از آب کنین و روی حرارت قرار بدین تا آب به جوش بیاد.
اسپاگتی رو در آب جوش بریزین و بهش آب نمک و روغن اضاف کنین.
وقتی که اسپاگتی‌­ها نرم شد، نصف لیوان آب از روی اون بردارین و کنار بذارین. سپس اسپاگتی­‌ها رو آبکش کنین.
نصف لیوان آبی که کنار گذاشته بودین رو به همراه اسفناج، لوبیا سفید، ریحون، سیر، آب لیموترش، پوست لیموترش، آووکادو، روغن زیتون و نمک در غذاساز بریزین و خوب مخلوط کنین تا حالت سس بگیره و نرم یکدست بشه.
سس بالا رو روی اسپاگتی‌­ها بریزین و مواد رو خوب به هم بزنین تا تمام اسپاگتی­‌ها به سس آغشته بشن.
اسپاگتی رو در ظرفی بریزین و روش رو با گرجه و بادام تزیین کنین.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار