به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک بادام زمینی آشنا کنیم.
مواد لازم برای کیک:
۸۰ گرم کره (۵ قاشق غذاخوری)
۲۰۰ گرم شکلات تیره (حدود ۲ بسته و نیم)
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ استکان شکر (۸۰ گرم)
۱ بسته وانیل شکری ۵ گرمی ترک (یا ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
۱ بسته بیکینگ پودر ۱۰ گرمی (یا ۱ قاشق مرباخوری پر)
۳ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری روغن
۱۰۰ گرم آرد (۶ تا ۵ قاشق غذاخوری)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک:
اول کره و شکلات را در یک کاسه بریزید وبه روش بنماری آب کنید (با بخار آب جوش).
جداگانه در یک کاسه بزرگ شکر و تخم مرغها را یکی یکی اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا حجم مواد دو برابر شود بعد روغن را اضافه کنید وکمی هم بزنید و در مرحله بعد کره وشکلات مخلوط شده را بریزید وهم بزنید و آرد وبیکینگ پودر ونمک الک شده و پودر کاکائو را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گلولههای آرد وپودر کاکائو باز شود.
قالب ۲۲ سانتی را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید (اگه قالب مربعی باشه بهتره) مایه را در قالب بریزید وبزازید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا کیک پخته شود (با خلال چوبی چک کنید اگه مایه کیک بهش نچسبید کیک شما آمادست)
مواد لازم برای کرم بادام زمینی:
۱۵۰ گرم کره نرم شده
۳ قاشق غذاخوری پر کره بادام زمینی
۳/۴ لیوان پودر شکر (۱۲۰ گرم)
طرز تهیه:
کره نرم شده را در کاسه بریزید وبا همزن برقی بزنید تا کمی باز شود، پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید تا رنگ کره سفید شود همینطور که با همزن میزنید قاشق قاشق کره بادام زمینی را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شودمیزازیم یخچال به مدت ۳۰ دقیقه تا خنک شود.
مواد لازم برای کرم گاناش:
۳۵۰ گرم شکلات تیره (حدود ۴ بسته ۴ و نیم)
۱ پاکت خامه (۲۰۰ میلی لیتر)
خامه را در کاسهای بریزید وبزارید رو حرارت گرم که شد بردارید وشکلات را اضافه کنید وسریع هم بزنید تا شکلات حل شود وبعد گاناش را بریزید در قیف وبزارید یخچال به مدت ۱ ساعت تا سفت وخنک شود.
منبع:کدبانو شیم
انتهای پیام/