در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از انتخاب‌های همیشگی بسیاری از ما برای صبحانه چه در خانه و چه در رستوران، تخم‌مرغ به همراه سیب‌زمینی است. ممکن است تصور کنید این انتخاب به اندازه‌ی کافی هیجان انگیز نیست، اما طرفداران خودش را در سراسر جهان دارد. گاهی طعم‌های ساده بسیار لذت بخش هستند.

افزودن شلغم این ترکیب را خلاقانه و مقوی‌تر می‌کند. شلغم ترکیب جالبی در کنار سیب زمینی است و علاوه بر این کمی شوید و ترخون رنگ و بویی جادویی به خوراک شلغم و تخم‌مرغ شما می‌بخشد. اگر دنبال تنوع هستید و می‌خواهید در فصل‌های سرد مراقب سلامت بدنتان باشید این دستور تهیه را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک شلغم و تخم‌مرغ
پیاز قرمزیک چهارم عدد سیب زمینی کوچک یک عدد هویج کوچک یک عدد سیریک حبه روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ترخون (خشک) یک قاشق چای‌خوری شوید (خشک) یک قاشق چای‌خوری نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم آب یک چهارم پیمانه تخم‌مرغ بزرگ دو عددپنیر فتا برای سرو به مقدار لازم

نکات طرز تهیه خوراک شلغم و تخم‌مرغ
مرحله اول
پیاز، سیب زمینی، شلغم و هویج را در اندازه‌های کوچک، نگینی خرد کنید. سیر را له یا رنده کنید.

مرحله دوم
یک ماهیتابه را روی شعله متوسط قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید. پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه الی پنج دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم
سیر، شوید و ترخون را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم
سیب زمینی، شلغم و هویج را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آن‌ها را هم بزنید.

مرحله پنچم
آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. شعله را کم کنید تا مواد بین هشت تا ده دقیقه بپزند.

مرحله ششم
در ماهیتابه را بردارید تا آب تمام شود و مواد کاراملی شوند. این مرحله سه تا پنج دقیقه طول می‌کشد.

مرحله هفتم
یک حفره کوچک در وسط ماهی‌تابه باز کنید و تخم‌مرغ را داخل آن بشکنید. در ماهیتابه را بگذارید تا تخم‌مرغ بپزد. بعد از گذشتن پنج الی هشت دقیقه سفیده تخم‌مرغ کمی سفت می‌شود، اما زرده هنوز کمی شل است.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.