به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنیر بوترکیزه یکی از پنیرهای نیمه سخت است که طعمی کرهای و بافتی نرم و شفاف دارد. لقمه خوشمزه با پنیر بوترکیزه یکی از غذاهای راحت و سریعی است که میتوانید با این نوع پنیر تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
اگر برای فرزندانتان دنبال تهیه یک لقمه خوشمزه هستید که برای خوردن آن بهانه نگیرند و با اشتیاق غذا بخورند، حتما این غذا را امتحان کنید. این غذا به خاطر داشتن این نوع پنیر و کالباس، برای کودکان بسیار لذیذ و خوشایند است و به راحتی و بدون هیچ دردسری میتوانید آنها را به غذا خوردن تشویق کنید.
وجود سبزیجاتی مثل تره و کرفس، ارزش غذایی این لقمه لذیذ را بیشتر میکند. برای تهیه این خواکی لذیذ هم از سبزیجات متنوع و هم لبنیات و مغز گردو استفاده میشود. به همین دلیل، این ترکیب بینظیر و خوشمزه، تقریبا بیشتر نیازهای غذایی بدن را تامین میکند و غذایی کامل است.
این خوراکی را میتوانید برای وعدههای غذایی اصلی و حتی میان وعده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. کرفس سرشار از ویتامین B۶، منیزیم، کلسیم و فسفر است. ویتامینهای A و K، پتاسیم و فیبر غذایی از دیگر مواد مفید موجود در کرفس است. این لقمه به خاطر داشتن این ماده غذایی مفید، برای بچهها و بزرگترها بسیار مفید است. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه لقمه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه لقمه خوشمزه با پنیر بوترکیزه
پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
پنیر بوترکیزه ۲۵۰ گرم
کالباس مرغ یا گوشت ۱۲ ورقه
زرشک یک سوم فنجان
گردو یک چهارم فنجان
ساقه کرفس یک عدد
پیازچه دو عدد
تره تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان لواش دو عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه لقمه خوشمزه با پنیر بوترکیزه
ساقههای کرفس را بشویید. تره و پیازچه را هم بشویید. سپس آنها را خرد کنید.
پنیرخامهای و پنیر بوترکیزه را در غذاساز با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند. کالباسها را خرد کنید و به پنیر اضافه کنید. زرشک، گردو، ساقه کرفس خرد شده، پیازچه خرد شده، تره خرد شده، نمک و فلفل را هم به بقیه مواد بیافزایید. همه مواد را در غذاساز به خوبی با هم ترکیب کنید. مقدار نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید آنها را کم یا زیاد کنید.
ترکیب آماده شده را روی نان لواش پهن کنید و لقمه کنید. این غذا را باید فورا سرو کنید و اگر میخواهید بعدا سرو کنید، آن را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نکات
برای تهیه این غذا میتوانید از کالباس گوشت یا مرغ به دلخواه خود استفاده کنید.
در تهیه این غذا میتوانید از کرنبری به جای زرشک و نان تورتیلا به جای نان لواش استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/