به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قرار نیست که همیشه از وافلساز برای تهیه شیرینیهای خوشمزه مثل وافل ردولوت استفاده کنید. این بار میخواهیم یک غذای ترکیبی بپزیم، خمیر شیرینی را با پیتزای پپرونی مخلوط کنیم و با استفاده از روش سنتی تهیه پنکیک چینی و به کمک وافلساز برای شما سِرو کنیم. در این سفر خوشمزه با طرز تهیه وافل پپرونی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه وافل پپرونی و موزارلا با خمیر شیرینی:
آرد برای زیرسازی به مقدار لازم
(ورق خمیر شیرینیپفکی (از حالت یخزده وا رفته باشد یک عدد
سس پیتزای آماده یا خانگی دو پیمانه
پپرونی ورقهورقه نازک ۱۷۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده خرید آنلاین ۱۷۰ گرم
طرز تهیه وافل پپرونی و موزارلا با خمیر شیرینی:
مرحله اول: پهن کردن خمیر شیرینیپزی
شروع کار ما با پهن کردن خمیر شیرینی و تبدیل کردن آن به یک مربع ۴۰ در ۴۰ سانتیمتر است. تا میتوانید سختگیر باشید. اگر وردنه شکست هم طوری نیست!
مرحله دوم: پخش کردن سس
حالا مقداری سس پیتزا روی خمیر پهن کنید. میتوانید این سس را در خانه درست کنید یا آماده بخرید. حتما ۳ سانتیمتر از کنارههای خمیر را خالی بگذارید.
مرحله سوم: قرار دادن پپرونی
بیشتر بخوانید
پپرونیهای نازک را در منطقه مجاز (روی سس) بگذارید و مطمئن شوید که فاصله خالی بزرگی بین آنها نیست. پپرونی برشخورده آماده هم در فروشگاهها یافت میشود.
مرحله چهارم: پخش کردن پنیر
بعد از پپرونی نوبت به پنیر موزارلا میرسد. یک لایه پنیر ریشریش را روی پپرونی بخوابانید. هر نوع موزارلای پرچرب نمداری مناسب است. فقط مطمئن شوید که تازه باشد تا موقع پخت گرما روی آن اثر مناسبی بگذارد.
مرحله پنجم: لوله کردن
هم میتوانید غذا را لوله کنید و بدون هیچ ترفند خاصی داخل دستگاه وافلساز یا اسنکساز بگذارید تا یک ساندویچ دراز بپزید، و هم میتوانید روش ما را دنبال کنید. میدانیم که روش ما را در طرز تهیه وافل پپرونی دنبال میکنید.
مرحله ششم: گرفتن درزها
با دقت درزهای خمیر را بگیرید. هم در طول و هم در دو سر، مطمئن شوید که محتویات به خوبی بسته شدهاند و بیرون نمیزنند.
مرحله هفتم: ترفند حلزون
حقه واقعی این دستورپخت اینجا است. مردم راههای مختلفی برای گذاشتن وافل داخل دستگاه امتحان میکنند. اما این یکی واقعا کارا و مناسب است. به جای برش زدن طولی یا عرضی، به جای پختن از درازی، بیایید یک حلزون بسازیم. درست مثل یک پیتزای درب بسته!
لوله خمیری پر از پپرونی و موزارلا را همانجا روی تخته تبدیل به یک شکل حلزونی کنید. اینطوری هم مواد در جهتهای مختلفی قرار میگیرند و غذا یکدست میشود، و هم شکل وافل شبیه صفحه دستگاه (اگر وافلساز گرد دارید) در میآید.
مرحله هشتم: کار با وافلساز
حلزون غولپیکرتان را داخل وافلساز (یا اسنکساز) بگذارید و با تمام زورتان سعی کنید آن را ببندید. اگر وافل شما به بزرگی وافل ما باشد، بعید است موفق به بستن آن شوید. ولی تمام تلاشتان را بکنید.
هر چند دقیقه یک بار به داخل وافلساز سرک بکشید تا از مراحل مختلف پخت غذا عقب نمانید. دمای مناسب برای غذایی با این حجم از پنیر، ۹۰ درجه سانتیگراد است. تا زمانی که رنگش به طلایی تیره تبدیل شود، بگذارید دستگاه روشن بماند و بعد از آن هم کمی دیگر تا…
غذای که در طرز تهیه وافل پپرونی به شما آموزش دادیم،دیگر هیچ شباهتی به یک حلزون بزرگ ندارد. حالا آن را به تخته منتقل کنید. اگر پنیر به خوبی ذوب و در منافذ خالی جاری شده باشد، باید کمی هم از گوشهها بیرون زده باشد.
وافل خوشمزهتان را قاچ بزنید و همراه با سس زیاد سرو کنید.
منبع: کاله
انتهای پیام/