در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک صبحانه دو رنگ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه کیک دورنگ، کیک گورخری یا زبرایی در خانه بسیار ساده است با ما همراه باشید تا دستور پخت این کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه این کیک باید از آرد سفید و پودر شکلات استفاده کنیم و این مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به نوبت در قالب بریزیم و اگر مایل باشید مخلوط را کمی هم زده تا کیک ما حالت گورخری پیدا کند.

مواد لازم:

- آرد سفید دو لیوان
- آرد سفید سه قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- روغن نصف لیوان
- شکر یک لیوان
- تخم مرغ چهار عدد
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
- ماست یا شیر یک لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید. وانیل و شکر را به آن افزوده و با همزن برقی، هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.

بعد از آن ماست یا شیر را اضافه کنید. همزن را دوباره روشن کنید تا ماست یا شیر با موادی که قبلا مخلوط شده بودند، دوباره مخلوط شوند.

آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود. بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

آن‌ها را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه کنید تا گلوله نشود. با قاشق مواد را هم بزنید تا خمیر یکنواخت ایجاد شود.

مایه آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و هر بخش از مایه را داخل دو کاسه مشابه از نظر اندازه بریزید.

پودر کاکائو را به یکی از کاسه‌ها اضافه کرده و هم بزنید. به ظرف دیگر هم سه قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. هم بزنید تا مواد داخل هر کاسه با هم مخلوط شوند. این سه قاشق آرد را فراموش نکنید؛ چون در این صورت تناسب آرد رعایت نشده و ترکیب‌ها به هم می‌خورد.

از قالب گرد استفاده کنید تا طرح قشنگ‌تر مشخص شود. کف قالب، کاغذ روغنی بیندازید.

سه قاشق غذاخوری از مایه بدون کاکائو، وسط قالب بریزید. سه قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را وسط مایه معمولی بریزید. این کار را به همین شکل تکرار کنید تا مایه تمام شود. نیازی به حرکت دادن قالب برای پخش شدن مایه نیست. بعد از تمام شدن مایه، با کمک خلال دندان از مرکز کیک به سمت بیرون خط بکشید تا از چند نقطه، طرح روی کیکی ایجاد شود.

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید. ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد، اما ۳۰ دقیقه بعد از پختن کیک می‌توانید وضعیت آن را بررسی کنید. اگر خلال دندانی که مرکز کیک وارد می‌کنید، تمیز بیرون آمد، یعنی این که کیک پخته است. در غیر این صورت آن را ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید.

سپس آن را از فر درآورده و بگذارید خنک شود. آن را برش زده و میل کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نازنین جون
۱۲:۳۵ ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
به نظر که خیلی خوش مزه میاد وای گشنم شد خیلی قشنگه
Iran (Islamic Republic of)
نازنین جون
۱۲:۳۵ ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
به نظر که خیلی خوش مزه میاد وای گشنم شد خیلی قشنگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
پس روغن رو این وسط چی میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی عبدالرحمن
۲۰:۳۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
سلام.روغن یادتون رفته بنویسید درچه مرحله ای اضافه بشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۱ ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
وقتی که تخم مرغ و شکر رو وانیل رو هم زدی بعد اون اضافه کن